herkese selamlar, monster'ın çıkardığı yeni laptoplardan almayı düşünüyorum ancak fiyatlarından dolayı kafamı kurcalayan ilk konu işlemci konusu. Oynadığım, oynayacağım oyunlar csgo pubg tarzı ve çok da fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. Ekran kartı olarak gtx1650 li modellerde başlıkta belirttiğim işlemciler arasında çok fark olur mu ? yani aradaki 400-500 tl yi vermeye değer mi ?
Deneme videosunda işlemci sıcaklıkları 85 dereceleri görüyordu. Aynı zamanda monster'da çok fazla teknik sorun yaşayanlara denk geldim. Ekşi'de geçen ay başlığı gündeme gelmişti hatta; farklı zamanlarda farklı konfigürasyonlarla alınmış bilgisayarlar anakart arızası veriyor ve monster servis olarak ilgisiz kalıyor vesaire.
Siz de bu konuşulanları öncelikle araştırınız. Şahsen bu kullanıcı deneyimleri sonrasında ben 300 fazla olsun monster olmasın şeklinde düşünüyorum.
Kimi de her üreticide benzeri sorunlar var yahut yeni seri kasalarda bu tarz sorunlar olmayacaktır, demekte. Muhakeme edin, kararınızı öyle verin.
Oyun için 9300H de gayet yeterli olacaktır. Burada devreye farklı şeyler ayrıca girmekte. Render performansı, çok çekirdek ihtiyacı vesaire...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Free Man.
Deneme videosunda işlemci sıcaklıkları 85 dereceleri görüyordu. Aynı zamanda monster'da çok fazla teknik sorun yaşayanlara denk geldim. Ekşi'de geçen ay başlığı gündeme gelmişti hatta; farklı zamanlarda farklı konfigürasyonlarla alınmış bilgisayarlar anakart arızası veriyor ve monster servis olarak ilgisiz kalıyor vesaire.
Siz de bu konuşulanları öncelikle araştırınız. Şahsen bu kullanıcı deneyimleri sonrasında ben 300 fazla olsun monster olmasın şeklinde düşünüyorum.
Kimi de her üreticide benzeri sorunlar var yahut yeni seri kasalarda bu tarz sorunlar olmayacaktır, demekte. Muhakeme edin, kararınızı öyle verin.
Oyun için 9300H de gayet yeterli olacaktır. Burada devreye farklı şeyler ayrıca girmekte. Render performansı, çok çekirdek ihtiyacı vesaire...
monsterlarda bildiğim en ciddi sıkıntı sürekli mavi ekran hatası yani birkaç arkadaşımda öyle bir sıkıntı var, ancak bazıları ise çok memnun. öte yandan asus rog serisi laptop kullanan bir arkadaşım da sık sık mavi ekran hatası alıyor. Diğer markalarda rami 16gb yapma şansım yok bu fiyatlarda maalesef :(