Şimdi Ara

i7 cekirdek sicakliklari yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 cpu ve cekirdek sicakliklari hakkinda bilglsl olan varmi sInIr nedir ve neden cpu lle cekirdekler arasinda 20 derecelik fark var

i7  cekirdek  sicakliklari yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 11 Ocak 2010; 20:07:28 >

• Selamlar!

Tam yükte olduğuna göre gayet iyi (Arka planda prime var). Soğutucu nedir? En az yarım saat testi açık bırak. Large FFT seç, daha fazla ısınır. Turbo aç 3,78Ghz olur. bende gayet stabil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracuda-x

i7 cpu ve cekirdek sicakliklari hakkinda bilglsl olan varmi sInIr nedir ve neden cpu lle cekirdekler arasinda 20 derecelik fark var

Sanıyorum stok fan kullanıyorsunuz.3.6Ghz 1.14v için sıcaklıklar normal görünüyor
  • Stok fan kullanıyorsanız sıcaklar cok düşük.
  • evet sogutma nedır?birde merak ettıgım kuzey koprusunun sıcaklıgı cok ıyı 45 derece ımzanızdakı anakartla alınan değerler sanırım.sıvı sogutmamı var sıstemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Stok fan kullanıyorsanız sıcaklar cok düşük.

Düşük değil bende stok fanla aynı hızda kullanıyorum, bilgisayar 10 saattir açık ve gördüğü en yüksek sıcaklık ;

Ama 1.14 V ile 3.6 Ghz iyi çıkmış, sanırım revizyon farkından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 12 Ocak 2010; 23:29:17 >
  • Arkadaşlar i7 2,66 GHz. Gözüküyor bunu siz OC yaparak mı bu hıza ulaşıyorsunuz ve bu ömrüğnü azaltmazmı bu gayet normalmidir. Birde bu işlemci 1366 soket olarak grafik tasarım çizim ve hatta 3d çizim programları için performası nasıldır kullanan arkadaşlar bana yardımcı olaiblirmi bende düşünüyorum bu işlemciyi almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRQW

Arkadaşlar i7 2,66 GHz. Gözüküyor bunu siz OC yaparak mı bu hıza ulaşıyorsunuz ve bu ömrüğnü azaltmazmı bu gayet normalmidir. Birde bu işlemci 1366 soket olarak grafik tasarım çizim ve hatta 3d çizim programları için performası nasıldır kullanan arkadaşlar bana yardımcı olaiblirmi bende düşünüyorum bu işlemciyi almayı.

evet o.c. yaparak bu değerlere çıkıyoruz, işlemci ömrünü azaltıyor evet ama zaten 10 yıl kullanmayacağız, 5 sene kullansak yeter ki bu işlemle ömrü %50 oranında azalmadığına göre endişelenmeye gerek yok.

3d ve diğer uygulamardaki başarım oranını aşağıdan görebilirsiniz.

http://www.thgtr.com/basarim_liste

ekleme : test sonuçlar 2.66 ghz olarak alınmıştır, o.c. yapıldığında sonuçlar %10-30 arasında daha iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 13 Ocak 2010; 20:12:21 >

• başarım konusunda bencede oldukçe iyi I7 ler şimdilik F/P
    sistyemi değil ama oldukça güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılejdeR

quote:

Orijinalden alıntı: baracuda-x

i7 cpu ve cekirdek sicakliklari hakkinda bilglsl olan varmi sInIr nedir ve neden cpu lle cekirdekler arasinda 20 derecelik fark var

Sanıyorum stok fan kullanıyorsunuz.3.6Ghz 1.14v için sıcaklıklar normal görünüyor

quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

evet sogutma nedır?birde merak ettıgım kuzey koprusunun sıcaklıgı cok ıyı 45 derece ımzanızdakı anakartla alınan değerler sanırım.sıvı sogutmamı var sıstemde

hayir sistemde susogotma var canimi sikanda o zaten bulokmu kotune baya oldu alali zalman wb3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 16 Ocak 2010; 5:30:02 >

• quote:

su sogutmam oldugu halde preme95 gercekten zorluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Düşük değil bende stok fanla aynı hızda kullanıyorum, bilgisayar 10 saattir açık ve gördüğü en yüksek sıcaklık ;

Ama 1.14 V ile 3.6 Ghz iyi çıkmış, sanırım revizyon farkından.

senin bostaki sicakliklarinda masallahivar bi preme kas bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 16 Ocak 2010; 5:47:23 >

• hayir sistemde susogotma var canimi sikanda o zaten bulokmu kotune baya oldu alali zalman wb3

evet dostum bloktan buyuk ıhtımal zaten kalıtelı bır blok degıl + bayadır kullanıyorum demıssınız korozyon vs olmus olabılır.daha ıyı bır blokla degıstırmenı onerırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.