Şimdi Ara

i7 Laptop tavsiyesi>2500-3000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

i7 3. nesil işlemcisi olan 1920 çözünürlükte ve ısınma problemi olmayan iyi bir laptop arıyorum. En onemlı uc krıterım bunlar. Oyun olarak manager oynuyorum ekstra belkı cod falan oynarım, photoshop belkı.. yanı cokda aman aman bı ekran kartına ıhtıyacım yok.. Bu ozellıklere sahip 2500-3000 TL aralıgında laptop tavsıyelerinizi bekliyorum.

NOT: birde fabrika çıkışlı ssd li gelen urunler varmı bu saydıgım ozellıklere sahıp.. ben pek denk gelmedim de.. sonradan taktırmakla pek ugrasmak ıstemıyorum.
    Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinco

Merhaba arkadaşlar,

i7 3. nesil işlemcisi olan 1920 çözünürlükte ve ısınma problemi olmayan iyi bir laptop arıyorum. En onemlı uc krıterım bunlar. Oyun olarak manager oynuyorum ekstra belkı cod falan oynarım, photoshop belkı.. yanı cokda aman aman bı ekran kartına ıhtıyacım yok.. Bu ozellıklere sahip 2500-3000 TL aralıgında laptop tavsıyelerinizi bekliyorum.

NOT: birde fabrika çıkışlı ssd li gelen urunler varmı bu saydıgım ozellıklere sahıp.. ben pek denk gelmedim de.. sonradan taktırmakla pek ugrasmak ıstemıyorum.

120 Gb Ssd ekleyip sipariş edebilirsiniz:

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=434341&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

lenovo y500 un gelmesini beklebilirsiniz. kalan parayada 16 gb ssd yi cıkarıp yeni bir ssd takviyesi yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Merhaba arkadaşlar,

120 Gb Ssd ekleyip sipariş edebilirsiniz:

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=434341&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Aslında dedğiniz şekliyle sistem yeme de yanında yat oluyor ama monster a güvenemiyorum açıkçası. güvenilir bir marka mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon
    lenovo y500 un gelmesini beklebilirsiniz. kalan parayada 16 gb ssd yi cıkarıp yeni bir ssd takviyesi yapabilirsiniz

ne zaman geleceği hakkında bir bilginiz var mı. Cok zamanım yok açıkçası. yinede teşekkür ederim
  • Elbette kasa kalitesi çok mükemmel değil. Ancak bu sistemi bu paraya bulmak mümkün değil. Bence alınır ve kullananların oldukça büyük kısmı memnun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

Bu modeli tavsiye ederim

Asus N56VZ-S4283H
    http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4283H-i7-3630QM-24Ghz-16GB-1TB-4GB-VGA-156-Windows-8-Notebook-pmu221646.html

tavsiyeniz için teşekkürler.. seçeneklerim arasına ekleyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

ne zaman geleceği hakkında bir bilginiz var mı. Cok zamanım yok açıkçası. yinede teşekkür ederim

hocam bu şubatın sonu martın başı diyorlarmıs pcdepo ve ebrar elemanları.
  • sanırım mrsheitan hocamın onerdıgı asusu alıcam su an baska secenek yok gıbı
  • quote:

sanırım mrsheitan hocamın onerdıgı asusu alıcam su an baska secenek yok gıbı

Hem Full Hd Hem grafik kartı Gtx660M
    Bir bakın:

http://www.sanalmarketim.com/urun/0182415452edfa7f7b7244047c217139/MSI-GE60-0ND-412TR-Core-i7-3630QM-8GB-750GB-GTX660M-2GB-15.6-Full-HD-FreeDos-(4-Hediye-Birden)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.