ARKADAŞLAR SİSTEMİM İMZAMDAKİ GİBİDİR.. ACABA CORE İ7 920(940'DA OLABİLİR), GIGABYTE EX58 UD5 VE G-SKILL TRIDENT DDR3 2000MHz CL9 6GB PARÇALARI DEĞİŞTİRSEM (DİĞER PARÇALAR AYNI KALACAK) PERFORMANSTA CİDDİ BİR FARK OLURMU YOKSA GEREKSİZ Bİ MASRAFMI OLUR?? ÖZELLİKLE BENZER İKİ SİSTEMİDE KULLANAN ARKADAŞLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER VE HERKESE İYİ FORUMLAR..
3,8 de çalışan bir Q9550 nin hiçbir ekran kartına darboğaz yapacağını süşünmüyorum.. i7 ye geçmen bence aşırı gereksiz..
Sistemi oyun için kullanıyorsanız kesinlikle gereksiz olur.Eğer işlemciye çok bağımlı programlar kullanıyorsanız,geçilebilir.
quote:Orijinalden alıntı: ooppss 3,8 de çalışan bir Q9550 nin hiçbir ekran kartına darboğaz yapacağını süşünmüyorum.. i7 ye geçmen bence aşırı gereksiz.. teşekkürler dostum cevabın için.. aslında hiçbir sıkıntım yok ama benimki biraz merak sanırım:DD
quote:Orijinalden alıntı: KızılejdeR Sistemi oyun için kullanıyorsanız kesinlikle gereksiz olur.Eğer işlemciye çok bağımlı programlar kullanıyorsanız,geçilebilir. aslında genelde oyun için kullanıyorum. istediğim tarzda bi sistem toplamışsın gereksiz olur diosun yani.. eyw..