Bildirim
i7700 islemcime islemci sogutucu alacagim YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Stok sogutucusunda kac dereceleri görüyorsun 7. nesilde ısılar biraz fazla. -
Merhaba,
Daha cok yoracak vaktim olmadi makine 1 aylik, sehir disindayim simdi olcemiyorum da, fakat soyle soyleywyim, grafik tasarim video edit ve oyun icin kulkanilmakta makine, o yuzden aslinda surekli yukte, icim rahat etsin bir sogutucum bulunsun istedigim icin sogutucuyu dusunuyorum cunku hayatimin hic bir donumunde stok sogutucudan memnun kalamadim :D -
Kendi kullandığım soğutucuyu önerebilirim. Silverstone Tundra TD02 Lite, pompa 1100RPM fan 5V bağlı tahminimce 650-700 RPM'de sürekli yükte 55 dereceyi geçmiyor izmir sıcağında. -
zalman cnps14x şiddetle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: reservedmc
Merhaba,
Daha cok yoracak vaktim olmadi makine 1 aylik, sehir disindayim simdi olcemiyorum da, fakat soyle soyleywyim, grafik tasarim video edit ve oyun icin kulkanilmakta makine, o yuzden aslinda surekli yukte, icim rahat etsin bir sogutucum bulunsun istedigim icin sogutucuyu dusunuyorum cunku hayatimin hic bir donumunde stok sogutucudan memnun kalamadim :D
Bütçeniz ne ? -
Maksimum 200-250 harcamayi planliyorum -
Urunu inceledim fakat corsair vengeance ramlerle cakisacagini dusunuyorum bu sogutucunun :/ -
U12s -
Eski sistemimde 7700K ile Corsair H80i v2 kullanıyordum. Buna rağmen prime95 ile yükte 70 dereceleri görüyordu. 7700K hem ısınan hem de spike yapan bir işlemci dolayısıyla ben hyper 212 nin biraz yetersiz kalacağını düşünüyorum. -
i7700 var kardesim k serisi almadim -
K serisi kadar olmasa da yine de arada spike problemi 7700 de de var -
Hmm anladim, o zaman ust seviye sogutma sistemlerini tercih etmem gerekiyor sanirim. Sivi sogutma sistemine butce ayirabilecegimi zannetmiyorum, erasmustan aldigim butun odenegi makineye harcadim :) bana baska bir hava sogutma sistemi onerebilir misinjz -
Hyper 212 Evo ile 6700K kullanıyorum. Yaz geldiğinden beri yük altında 70'leri geçiyor. Bu durumdan dolayı OC de yapamıyorum. 212 Evo önermem bence biraz daha üst düzey birşeylere bakın, Lana Del Rey'in önerdiği iyi bir soğutucu ben de ona geçmeyi düşünüyorum. -
ikinci el olur mu? -
Sifir olsa daha iyi olur, makine sifir cunku -
https://www.itopya.com/Thermaltake-WATER-30-PERFORMER-Sivi-Sogutma-Sistemi/
Bu soğutucuya bakabilirsin -
Bakacagim tesekkurler -
-
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h115i-sivi-sogutma-sistemi.html#genel-bakis
200-250tl arasi butcem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X