Şimdi Ara

i7işlemci ,16 ram notebook tavsiye(lenova y510p slı alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetpdr17

lenovo y510p aldim

izlenimlerini paylaşırsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine henüz üstünde tekbir proğram uygulama hatta ofis proğramı bile olmadığı halde aşırı eşşekleşti.
    bu mesajı bile eski bilgisayarımdan atıyorum düşünün artık :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetpdr17

makine henüz üstünde tekbir proğram uygulama hatta ofis proğramı bile olmadığı halde aşırı eşşekleşti.
    bu mesajı bile eski bilgisayarımdan atıyorum düşünün artık :@

Ciddi misin ?
  • Msi gs70 varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka konu başlıkları lenova y510u överken ....burda bu şikayet garip olmuş....alan arkadaş bir yanlışlık yapmış olmasın....ya da virüs falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 5 Nisan 2014; 23:56:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetpdr17 M kullanıcısına yanıt
    görev yöneticisini açıp çalışan uygulamaları kontrol edin. cpu'yu zorlayan bir program-virüs vs var mı görmüş olursunuz.
  • antivirüs kurmaya çalışırken ikikez kurmuşum o çakışıyormuş. çözüldü.
    iki haftadır kullanıyorum performansından memnunum. Subjektif olarak şahsi kanaatimce yüz üzerinden değerlendirmek gerekirse ben bu performansa 80 veririm. beklentim 90 dı ama çok hayal kırıklığına uğramadım.
    Win 8.1 e güncelledim yazılar bulanıklaştı internet sayfalarındaki fln. bide açılış biraz yavaşladı? normal mi?
  • monster veya msi almalıydın. oyunun uzmanları onlardı......
  • açıkçası çok fazla oyun oynayan biri değilim. ama oynamak istediğimde en üst performansı versin istedim. donanımını geliştirebilme şansı sağlaması ve fiyat dengesi olarak bu model uygun geldi. vatan bilgisayardan 2680 tl ye aldım. daha uygun fiyatlı sitelerde vardı, fakat karşımda muhattap olacak bi kurum olsun istedim alırken.
    daha artık öyle veya böyle bu cihazı almış bulundum..
    bana geliştirme hususlarında tavsiye verirseniz bu makbule geçer(ssd,ram vs..)
  • hayırlı olsun
  • üç senedir kullanıyorum cihazı 2600 tl ye almıştım şu an fiyatı 2900 tl den görüyorum satışta bazen.
    performansa gelirsek: hiç ekleme çıkarma yapmadım (ram,ssd vs.) ciddi manada güzel bi makina her türlü oyunu yüksek ayarlarda oynamama imkan sağladı şağlıyor.
    eksi yönü çok ağır. mobilite sınırlarını zorlıyacak ölçüde bi ağırlığı var. şarj adaptörü ile birlikte yaklaşık 5 kg falan heralde.
    halen tavsiye edebileceğim bir fiyat-performans canavarı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.