Bildirim
i865 Anakart Sıfır Nerede?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zannetmiyorum... Yinede forumdaki 2. el bölümüne bakmanı tavsiye ederim. Referansı sağlam arkadaşlardan bi sorun çıkmaz. -
sıfır bulamazsın mecburen 2. el alıcan sana tavsiyem 2. elde 875 ciplere bak bulamazsan asusun p4p800 p4p800-se p4p800-x serilerini şiddetle tavsiye ederim harika anakartlardı gercekten -
Bende de Asus vardı malesef rahmetlik oldu. Sıfır piyasada onboard vga+ses li ASROCK var.Sizce nasıldır? -
quote:
Orjinalden alıntı: shekerabi
Bende de Asus vardı malesef rahmetlik oldu. Sıfır piyasada onboard vga+ses li ASROCK var.Sizce nasıldır?
asusun yan ürünü bence al ama 2. elde abit ıc-7 max vardı cok güzel anakarttır bak derim asusun oserisi cok harikaydı ya ben olsam düsünmeden alırım yani -
quote:
Orjinalden alıntı: shekerabi
Bende de Asus vardı malesef rahmetlik oldu. Sıfır piyasada onboard vga+ses li ASROCK var.Sizce nasıldır?
Bahsettiğin kart p4i65g budur büyük ihtimal birde asusun bu modeli var P4S8X-MX sis chipsetli ama asrock'un bu kartına yakın zamanda p4 3.0 bir sistem topladım çalışması çok iyi asrock'u önerebilirim ikiside şu anda arena stoklarında var. -
bilgisayarcıları gezmen gerek bazılarınının elinde oluyor bir arkadaşımda aynı şekilde aradı bir pc cide bulmuştu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X