Şimdi Ara

i9505 Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sorunun çözümü için bir çok yöntem denedim ancak hala çözüm sağlayamadım.

net olarak kimsede bir seyden bahsetmiyor yada yanıtlamıyor

öyle patladı cihaz elimizde
  • merhaba;

sıkıntı imei ile ilgili degıl; basebandı ıle ılgılı sıkıntı yaşamaktasınız ayrıca 3g lı olan ımeı yuklu cıhazlarda bu sorun yaşanmaktadır

tum yedeklerınızı alarak ( rehber fotograf vıdeo muzık vs) servısımıze gonderebılırsınız

ırtıbat ve detaylı bilgi ıcın

https://www.facebook.com/haniletisim adlı facebook sayfamızdan mesaj atarak veya 0532 341 33 27 numaralı telefonumdan ulaşabılırsınız

ıyı aksamlar

Serhan...
  • arkadaslar aynı soun bende de mevcut ama ben ekstra olarak bir sey farkettim. i9505 clon imeili tel ve avea hattım var.
    ben sebeke secimini oto da bırakmıyorum direk avea secili sekilde kullanıyorum normal telefon acılmalarında falan sebeke sıkıntısını bu sekilde cözdüm.
    ama son günlerde farkettim ki telefon cektigi halde bana ulasılamıyor ve bu konu ile ilgili gözlemleme yaparken farkettim ki sizlerinde dedigi gibi tel 3gye gecmeye calısırken hattı koparıyor zaman zaman sebeke bulamıyor bazende hat varmıs gözükürken bana ulasılamıyor.
    sebeke ayarlasında yalnızca gsm sectigim taktirde bu sorunların hiçbirini yasamıyorum ama otomatik olarak sec (gsm,wcdma) secili oldugunda 2g de sıkıntı yok ama 3g ye gecmeye calıstıgı anda olay kopuyor. aynı sıkıntı yasanmaya devam ediyor.
    avea online işlemler uygulamasından 3g'mi kapattım (hattın 3g'sini) biraz bekledim telden sadece gsm'i sectim.
    daha sonra online işlemlerden tekrar 3g'yi aktif edip teli otomatik'e aldım bir kac dakika sonra telefon aynı yerde h+ ile baglanmaya basladı ve cekmeme sorunum bitti.
    sanırım bütün bunlar hatla kaynaklı bir problem.
    ama söyle bir sıkıntım daha oldu 2 gün bu sekilde sorunsuz kullandım ama dün sarj bitince tel kapanmıs sabah sarja taktım ilk sorun tekrar olustu. anlattıgım işlemleri tekrar yaptım simdi yine sorun yok
    kesinlikle hatlarla alakalı gibi geliyor bana...

• arkadaslar yukarıda yazdıgım çözüm sanırım gecici bir çözüm oldu. bu dedigimi yapınca sıkıntı çözülüyor ancak tel ile tekrardan wifi agına baglandıgımda yine 3g problemi baslıyor ama 3g kopmadıgı sürece herhangi bir problem cıkarmadan calısıyor.
    bende bunu farkedince superuser programını actım ve bana knox uygulaması devre dısı bırakılsın mı diye uyarı verdi bu uyarıyı onayadıktan 2 dk sonra sorunum çözüldü sanırım suan wifiden 3gye normal bir sekilde geçiyor. işin anlamadıgım tarafı 4.3 güncellemesini henüz almadım tele birsey yüklemedim silmedim. bu durumda benim modem efs gibi bilgilerimin degismiş olma sansı kalmıyor. ama daha önce superusera girdigimde böyle bir ikazda vermiyordu. tele imei atılırken superuser kullanılıyor bunu bildigim için uygulama geldi aklıma ve bu sekilde birseyle karsılastım olursa sorun çözülmemiş olursa tekrar bilgilendirme yaparım sizlere ama sizlerde deneyin bence denemeye deger simdilik.

• evin bircok yerinde deneme yaptım sorun çözüldü 3gye baglanıyor ama sıkıntı söyle devam ediyor 3gnin zayıf oldugu bölgelerde bulmada halen gec kalıyor bu sırada da dogal olarak hat cektigi halde cekmiyormus gibi ulasılamıyor ikazı veriyor. ama genel anlamda en azından komple hat kesilmesi sorunu bu sekilde çözüldü.
  • arkadaslar benim buldugum çözüm yine gecici bir çözüm olmusama yabancı ve turk neredeyse konu ile ilgili okudgum ve sordugum seyler sonucu anladım ki genelde klon imei olanlar böyle yapiyor ve sadece spt box ile çözüm sonuclanıyor.
    üzerinde kullanmakta oldugun imei numarasını spt box ile yazdırıp
    (ama efs yide sıfırlayıp sonra yazdırmalı) sonun çözüme kavusturulmus.
  • biraz geç oldu ama bunların hiç birine gerek yok internet ayarlarınızı manuel olarak yapın keyfinize bakın ayarlardan diğer mobil ağlar ordan erişim noktası adları yeni apn diyecek sonra apn ayarını yaparken isim kısmına AVEA ISP apn kısmınada internet yazacak keyfinize bakacaksınız saygılar
  • I9505 lte telefonuma XXUHA07-v1.1 almanya romu yuklemiştim.(sürüm 5.0.1). bu sürümde telefonum 3g ile baglantı kuramadı. sürekli 2g ile baglanıyodu. 3g icin bir sürü ayar ve modem yuklemesi yaptım fakat bi türlü olmadı. en son (http://www.sonsuz-rom.com/galaxy-s-4-i9505-rom-jfltexx-5-0-2-cm12-based-crdroid.html) adresinden galaxy-s-4-i9505-rom-jfltexx romunu indirip kurdum. telefonun sürümü 5.0.2 oldu ve h+ ile baglanabiliyorum artık. belki yardımı olur diye paylaşmak istedim.

CİHAZIM: I9505 KLON İMEİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİN ÇÖZÜMÜ TELEFONU STK BOX İLE EFS RESET YAPIP YENİDEN BAŞLATTIKTAN SONRA TEKRARDAN İMEİ ' ATILMALIDIR TEK ÇÖZÜMÜ BUDUR. ATILACAK İMEİ'İN 3G Lİ İMEİ OLMASI GİBİ BİR ŞARTTA YOKTUR.BİZZAT AYNI SORUNU YAŞAMIŞTIM.EFS RESET YANİ BASEBAND İLE İLGİLİ BİR SORUNDUR.VE YURTDIŞINDAN GELEN I9505 LERDE ÇOKÇA GÖRÜLEN BİR SORUNDUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prenss_1118 kullanıcısına yanıt
    Kayıt yapılmamış başta o yüzden bu sorun oluştu fakat dediğiniz gibi imei attırmıştım. İmei atıldıktan sonra telefondan soğudum değiştim ben. Yinede ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.