< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İade etmelimiyim anlamadım yardımcı olabilir misiniz.? DDR5 (2. sayfa)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158023759
Rica ederim. Eğer RAM OC ile uğraşmak isterseniz konuma bakabilirsiniz.
-
-
-
-
-
Testi durdurun. Şuan bu ayarlarda sıkıntılı çalışıyor demekki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce bios guncellediniz mi? Biosunuz güncel görünmüyor. Belki güncel biosla çözülür. Onun haricinde herhangi bir parcanizda OC işlemi yoksa bu ram bu ayarlarda sıkıntılıquote:
Orijinalden alıntı: muhsintekin
Abdülkerim bey yönetici olarak çalıştırdım 30. Dakikada henüz tamamlamadı 8 hata var nasıl yorumluyordunuz a-xmp açık ondanmıdır napalım. Aldığımız her ramde çıkarmı bu kadar hata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Acele etmemekte fayda var. Biosu nasıl güncelleyeceginizi biliyorsunuz değil mi?
önce biosa gidip biosu sıfırlayın ramler 4800 mhz çalışacaktır. o halde iken tekrar ram testi yapın hata çıkmaması lazım. sonra gerisine bakalım
-
Biosu birazdan güncellerim abdülkerim bey sonra xmp yi açıp test yapacağım dimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani biosu güncellemekten kasıt ben sıfırlamadım bios dosyasını inidirip m flash dan güncelledim az önce tekrar xmp açıp test edeceğim
Evet ama önce biosu default ayarlara alınki ram 4800 mhz'de hata alıyor mu bakın. daha test edip hata yoksa eğer bios güncelleyin. Ram hata alırken bios güncellemeyin bence onun için önce böyle yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 22 Şubat 2024; 3:26:50 > -
Valla güncelledim ya şuan biostayım napacaz bence xmp açık tekrar test edeyim :) ne ram miş arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsintekin -- 22 Şubat 2024; 3:29:12 >
Sorun yoksa önemli değil aynen xmp açıp test edin. Ben bir sıkıntı çıkabilir diye önlem alalım demiştim.
-
-
hayır çalışmıyor. İngilizce olarak administrator olarak çalıştırın diye uyarıyor sizi. kısayolda veya asıl exe'sinde yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
-
Olmuyorsa bunu silip yeniden indirip config dosyasını yükleyip tekrardan yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
-
-
pc yi Yeniden başlatıp deneyebilir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X