ARTIK SON NOKTAYA GELDİM SAYILIR BU İKİSİ ARASINDA KALDIM IBANEZ GRX40 VE CORT G210 2 GİTARIDA BAYA ARAŞTIRDIM AMA HALA NET BİR SECENEĞİM YOK.YENİ BAŞLIYORUM VE YAZA DOĞRU KÜÇÜK ÇAPLI BİR SAHNE SÖZ KONUSU İKİSİDE HSS MANYETİK BİRAZ METAL DE YAPMAK İSTEDİĞİM İÇİN.BENİ REZİL ETMİCEK 2 YIL GÖTÜREBİLECEK HANGİSİ SİZCE BİLEN ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLSA SEVİİNİRİM.
Kişisel fikrim Ibanez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1. 2 Yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum.
İlk gitar alacağım zaman bende bunlara baktım. (Metal/Rock yapıyorum.)
Şimdi metal yapacağım demişsin. Hevesini kırmayalım ama o gitarlarla sahneyi düşünme, gitar kadar AMFİ'de önemli.
Hem bunlarda H/S/S Manyetik var ki hani sana şunu tavsiye ederim eğer metal ağırlıklı yapacaksan bir CORT X Serisi tercih et.
H/H Manyetik var CORT X serilerinde. Hem DİSTORTİON Güçlü alırsın. AMFİ'den CLEAN tonunu karşılarsın.
Hem bütçenide bilmiyoruz.
bendede ibanez grx40 var 2 sene oldu ama cort g210 u bilmiyorum ilk aldığımda pişman olmuştum ama zamanla alıştım :D
marshall mg10 amfi ve zoom g1xn processor ile , belki bi fikir verir. 2. el mi alıcaksın bilmiyorum ama 2. el daha iyi bi gitar tercih etmeni öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme