Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İbasso İT01 Sıfır Ayarında Satın Al 20 Ekim 2022 20:44 1 1 İbasso İT01 Sıfır Ayarında Pazarlıkla kargo ücretli pazarlıksız kargo ücretsiz.hesaudiodan ocak ayında aldım. Çok kısa bir süre kullandım telefonu değiştirince jack girişide gitti öyle kutusunda kaldı. Yanına 12 adet farklı boyutlarda comply foam sünger aldım 1. kalite. Onlarıda kullanmadım. Hepsi tertemiz duruyor. Ses performansı cidden harika zaten popüler bir kulaklık. Alıcısına hayırlı olsun. Görseller isteğe göre gönderilebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermalright LGA 17XXX CPU Contact Frame HyperX Quadcast Oyuncu Yayıncı Mikrofonu [SATILDI] Zotac Twin 4070 Super GARANTILI MSI B760 GAMING PLUS WIFI SOKET 1700 DDR5 6800(OC)