Şimdi Ara

İBB, Gazze'ye yardım tırı gönderdi. İmamoğlu, tırları uğurlama töreninde konuştu: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akp konusu değil, yanlış yere yazmışsın. 

• Kusura bakmayın ama ben türk milletinin parasının yabancı bir millete harcanmasına karşıyım.Yardım diye yolladığı babasının malı değil bu milletten çıkan para.Biri atıp tutar İsrailli firmalara para kazandırır diğeri kendi halkında çöpten yemek toplayanlar, yetimler, depremzedesi varken elaleme yardım yollar.3 kuruşluk siyaset için kendi milletlerini hiçe saysınlar hepsine yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP tayfa ölü taklidi başlasın mı?

Yardım dediğin böyle olur, kahve içen vatandaşa mal mal konuşarak rahatsız etmek değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Kim diyordu? ABD Irak'ı işgal ettiğinde TBMM'de tezkere oylanırken CHP ne diyordu? Nasıl oy verdi? Ya "Müslümanlar birleşsin" diyen (İsrail'i kastederek) Kaddafi Türkiye'den Nato uçakları kalkması istenirken CHP ne diyordu?..

Çok merak ettim ya, bu yazdığına inandığına Allah üzerine yemin etsene hele.

Ha bu arada bilgin olsun, o yazdığını söyleyen bir avuç canlı var ya. Sünni doğmuş olsa AKP'yi elleri patlayana kadar alkışlıyordu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.