Şimdi Ara

İBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe konuşabilsen ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    Böyle daldan dala mi anlayacaksın hayırdır amacın nedir .bana sordukların diyorum oradan devam edecek mısın yoksa beni tahrik mi etmeye çalışıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sanatçi diyordun duydun mu diye sormustun yaaa.

• fatihstorm kullanıcısına yanıt

Benim diğer kişi ile yaptığım muhabbetin arasına alıntı ile girince ulan kimmiş bu dedim.

Ne olduğunu öğrenmeye bilmeye hiç vaktim ve niyetim yok.

Sadece kafandan seneryo düzmeyi iyi bildiğini anlayabildim gibi.

Ama başını ve sonunu iyi bağlayamıyorsun.

Sen tahrik de mi oluyorsun.

Atom bombası gibi patlama olur mazallahİBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık 

• Sen anlıyon mu?

100 sene önceki mezar zahmeti masrafı yapılmasın diye tepesine bomba bırakılan toprakla birlestirildigi özlediği teröristin afişini açtığı için gözaltına alınan bu sözde sanatçı .

Güncel bebek katili terörisbaşınin pasteri önünde konser verdiğinde AKP
    Emniyeti gene emniyette misafir etmiş mi.

Yoksa sahnede terörist başının mektup arkadaşı Erdoğana yazdığı mektubunu mu okuttuğu için emniyet misafir etmek yerine minnettarımi mi gösterimis
    Ne olmuş senin kulağım deliktir duymustursun ..😎
    Bak bu konserin akıbeti diyorum İBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 14 Aralık 2024; 21:47:9 >

Devlete gelin teslim olun mu demişler mektupta?

Bir anlam çıkartabildin mi?

Bu işleri bırakmazsan devletin gücüyle sonun perişan olur mu demişler mektupta?

Senin kankalar böyle konserleri düzenleye dursun.

Bizimkiler gereğini hızlıca hallederler.

Adalet yerini bulur.

CHP vatan hainleri ile hiç bir Zaman beraber olmamış olamaz da bunları öğrenmen için CHP nin geçmişine bakman yeterlı idi aslında 😎

İBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık

İBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık

Vatan hainliği size atanizdan miras genlerinize işlemiş

Sizin sahibiniz İsrail kibbeniz ABD bunu da inkâr etmezsiniz herhalde haksız mıyım 😎

Birkaç yazı yukarıda ki resimlere tekrar baksan yeter.

Kim kiminle el ele, kol kola.

Ya da etkinlik olarak bu foruma konu olup onlara imkan tanıyan, belki de para veren, onları bu şekilde sürekli pohpohlayan, seçimlerde onların lehine aday göstermeyip dışarıdan destek verenleri görüyormuyuz hep beraber?

• Daha dün gibi.

Ha haha 10 sene geçmiş dün gibi görmek istiyorsan

Bak burda 🤣👇 PKK ile anayasa yapacaksınız başkanına HDP birlikte diyeceksiniz öyle mi hastir hastır hiç duydun mu 🤣

İBB düzenlemiş şarkıcı kimdir bilmem hiç ismini duymadım dediğin gibi 100 sene önce ölen teröristin posterini açmış emniyete misafir etmişler

Peki bu konserin kim düzenlemiş bebek katili terörisbaşınin posterleri önünde bayrağı altında konseri kim düzenledi emniyette misafir etmişler mi

Yoksa sahnede terörist başının Erdoğan'a yazdığı mektubunu okuduğu için teşekkür edilip plaket mi verilmiş bak ben her sorduğuna cevap veriyorum delikanlı isen konuyu değiştirmeden cevap vermen gerekmiyor mu 🤣

Yoksa delikanlılık ne ola ki ben zaten 👌 yım mi diyorsun net birşey duyamıyorum senden .😆

Senin biat ettiklerin PKK isteğini yerin getirsin

Bizimkiler hızlıca gereğini yapar .🤣 Bu konular seni aşar. Haksız iyim

O mektuplar da l gelin teslim olun yazıyor barış kardeşlik yazıyor 🤣 👇

BAŞBAKAN HABERDAR EDİLİNCE, GÖRÜŞMELER KESİLDİ

Ulaştığımız bilgilere göre, Başbakan Erdoğan, örgüt yöneticilerine ulaştırılmış olan bu şok Öcalan mektubundan haberdar edildi. Devletin zirvesinde bir dizi görüşme gerçekleştirildi. Başbakan Erdoğan ve devletin zirvesine, Öcalan’ın dağa nasıl eylem talimatı verdiğinin yol haritası en ince ayrıntılarına kadar anlatıldı. Öcalan’ın avukat görüşmelerinin engellenmesi kararı, ele geçen bu mektup ve ardından yapılan görüşmeler üzerine alındı. Böylelikle Başbakan Erdoğan’ın “Öcalan İmralı’dan PKK’ya talimatlar verdiği için görüşmeleri yasaklandı” açıklamasının perde arkası aralanmış oldu.

BAŞBAKAN VE DEVLETE TEHDİT VE HAKARET

Teröristbaşının 10 sayfa olarak kaleme aldığı mektubun tamamı incelendiğinde PKK ve KCK’ya yönelik talimatların yer aldığı göze çarpıyor. Öcalan mektupta örgütün artık pasif durumdan çıkmasını ve aktif olarak eylemler yapmasını emrediyor. Öcalan’ın mektubunda Kandil ve KCK’yı pasif davranmak ve eylem yapmamalarından dolayı sıkça eleştirmesi de dikkat çekiyor. Teröristbaşı çokça “sözün bittiği yerdeyiz” ifadesini kullanarak, artık silahlı olarak devrimci mücadelenin olması gerektiği uyarısında bulunuyor.

İKİ YAZARIN ADI DA VAR

Başbakan Erdoğan ve Türkiye’ye hakaretler savuran Öcalan, mektubunda iki gazetecinin isminden ise olumlu bahsediyor. Bunlar Cengiz Çandar ile Ahmet Altan. Öcalan mektubunda direkt Taraf Genel Yayın Yönetmeni ve Yazarı Ahmet Altan ve Radikal Yazarı Cengiz Çandar’a hitap ediyor.

• Oktroller hemen buna da bir kılıf bulur

Sarı renkli yazıları iyi oku ve bana ne denmek istediğini kısaca özetleyiver. Resimde üç kişi gözüküyor.

Ha bu arada kaynak gösterdiğin haber! siteleri var ya onları bir daha irdeleİBB’nin düzenlediği etkinlikte sahne alan şarkıcı Pınar Şahin, Seyit Rıza’nın posteriyle sahneye çık 

Ben senin yerine olsam o sitelere kanmam.

• Ben CHP'li olsam söylemeye utanırdım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.