Şimdi Ara

IBM: Şehir yaşamını değiştirecek 5 yenilik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • partyboy arkadaşım o avatarı sırf gıcıklık olsun diye kullanıyorum anlayanlar için sende ters tepki yapmış düz amntık yani alınma....
  • @XenonMan58 "Who killed electric car" diye bir belgesel film var. Onu da izlemelisin. Bunların hepsi mevcut teknoloji ile hayata şu an geçebilecek şeyler ama neden gerçekleşmediğini daha iyi anlarsın.
  • Bu arada insanların sürekli izleme altında olmasını onaylamıyorum. Bahsettiğim elektrikli araçlar ve güneş enerjili evler gibi çevreye faydalı teknolojiler. Bunu da IBM dahil hiçbir kapitalist şirketten beklemeyin. Şurada anlatılanlardan olsa olsa her bir insanı evinin içi dahil her yerde izleyen sistem hayata geçirilir.
  • Bu işin maliyeti insan hayatından daha kıymetlidir bazıları için maalesef kapitalist sistemin acımasız gerçekleri
  • herşeyin kötüye gitmesi normak yoksa kıyamet nasıl kopacak? şartları yavaş yavaş olucak zamanla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl Dönitz
    Pilot Ülke Türkiye Olsun

Japonya da farklı mı sanıyorsun? Ya da Amerika da? Hatta Avrupa da.
  • Arkadaşlar, Geroge Orwell'in 1984 ve Hayvan Çiftliği romanlarını okuyun. Fazlasına gerek yok.

Neticede dünya üzerinde "Bazı HAYVANLAR daha EŞİTTİR".
  • 1 Üremenin önüne geçilmak adına sert tedbirler alınmalıdır.(misal azami 2 çocuk hakkı gibi)
    2 amerika çin gibi dünyanın zirvesine oynayan ülkelerin çevreye verdikelri zarar inanılmaz oranda fazla bu 2 ülke en başta büyük tasarruf tedbirlerine zorlanmalı.
    3 Kapitalleşme adına gereksiz tüketimin önüne geçilmeli bu konuda dünyadaki her biliçlendirilmeli hatta daha ileri gidryim okul öncesi ve okul eğitimlerinde adeta beyinleri yıkanmalı.
    4 devletler(bizimki başta olamk üzere) vergi alanlarını değişitrmeli almaması gereken alanlardan devasa boyutlarda vergi almaktan vazgeçip bu tür dünyanın sonuna getirecek uygulamların bulunduğu alanlardan büyük vergiler almalı.
  • O değil de ben ufakken IBM'nin açılımını İstanbul Bilgisayar Merkezi zannediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1881

O değil de ben ufakken IBM'nin açılımını İstanbul Bilgisayar Merkezi zannediyordum.
  • quote:

O değil de ben ufakken IBM'nin açılımını İstanbul Bilgisayar Merkezi zannediyordum.

• quote:

oha

planlı yerleşmek bu olsa gerek

IBM: Şehir yaşamını değiştirecek 5 yenilik

• ibmde olmasa napardık :d
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.