Şimdi Ara

iBooks kullanimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biri bana ibooks hakkinda bilgi verebilir mi ? ibooks magazinda daha cok ingilizce kitap yer aliyor. İnternetten indirdigmiz ekitaplari buraya atip okuyamiyor muyuz? Ebup felan nedir ayrica ? Yani kisacasi ben ipadimden kitap okumak istiyorum nasil olcak o ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten indirdiklerini direkt iTunes üzerinden ibooks'a atman yeterli fakat dosyanın ePub uzantıli olmasına dikkat et
    ePub da dosyalama sistemi gibi bir şey PDF ya da başka formatlarda yazılmış kitap yazılarını çevirerek e-book seklinde mobil cihazlarında okumanı sağlıyor. İnternetten ePub diye araştır istediğin kitabın ePub dosyasını bul oku gerçi pek türkce kaynak yok şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tishtrya

Arkadaslar biri bana ibooks hakkinda bilgi verebilir mi ? ibooks magazinda daha cok ingilizce kitap yer aliyor. İnternetten indirdigmiz ekitaplari buraya atip okuyamiyor muyuz? Ebup felan nedir ayrica ? Yani kisacasi ben ipadimden kitap okumak istiyorum nasil olcak o iş ?

eger sayfa efekti falan istemiyorsan epuba hic kafa yorma internette sadece epub olarak satilan kitaplari al. pdf olarak ibooksta ac pasa pasa okursun intrnet uzerindeki modullerimi pdf olarak kaydettim cok rahat grcekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaironeya -- 27 Temmuz 2012; 2:27:46 >
  • dostum bende en az 30 tane kitap var pdf de var meb.gov.tr den okul kitaplarimi indirim ordan bakiyorum (aslinda daha kitabin yuzunu acmadim :D ) kitaplar 1.30 gb yer kapliyor tavsiyem ebup kullanman daha az yer kapliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iboocum -- 27 Temmuz 2012; 2:38:28 >
  • Anladim cözdüm ben bu işi. Hatta iki uctane indirdim bile. :) Geriye tek araştirmasi kaliyor. Pek genis bir arşivi yok yada ben aradiklarimi henuz bulamadim. Ama hic olmamasindan iyidir. Sagolun arkadaslar.

• Büyük arŞivler var forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 27 Temmuz 2012; 2:44:20 >
  • Link verebilirmisin ben pek bulamadim birtanesinin dışında ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen takip
  • itunesa atma isini bulamadim birisi yardim edebilir mi ?
  • Bende 600 e yakin kitap var dilerseniz yarin download linki koyarim

• Hocam benim iPad minide programdan PDF kısmını seçiyorum dosyalar rafda çıkıyor ancak açılmıyor atladığım bir adım mı var acaba ? ( İtools ile pdfleri gönderdim )

• Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.