walla stombergas konusunda haklısın bende hep yok canım olmaz diyordum ama herif sanki bilerek kötü oynuyo...
quote:
Orjinalden alıntı: mahmuz
Kabul !!!! zaten oynamıyolar işlerine gelmezse!!!
ve hatta örnek: scepanovic, strombergas
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
quote:
Orjinalden alıntı: somali
yaw tamam kardeşim profesonel adam ama bu kadar da canla başla oynanmaz be abi..
bizm klüp takımlarındaki yabancılarda kendi ülkelerinden bir takımla maç yaptığımız zamn canla başla oynamasınlar o zman kabul mü?
peki İstanbul'daki maçta İbo'ya yapılanlara neden kimse DUR demedi o zaman?! O zaman Türk değil miydi İbo? Avrupa'da oynayan oyuncularımız gururumuzdu hani? "Türkiye'de oynanan bir maçta rakip takımın bir Türk oyuncusunu neden bu kadar protesto edip baskı altına alıyorsunuz?" diye neden hiç biriniz sormadı?
Helal olsun İbo başka türlüsünü yakıştıramazdım zaten sana
iboya helal olsun ekemk yediği kapıya ihanet ettmemiş zaten doğrusuda buydu
ilk macta yapılanlar neydi öyle adamın moralini bozmak içimn sürekli demet akalından çalınan parcalar falan filan
Siz İbo'dan maçı satmasını istiyorsunuz. Eğer oynamasaydı maçı satsaydı o zaman şerefli olacaktı. Şimdi elinden geleni yaptı diye mi şerefsiz oluyor ? Arkadaşlar bu bir savaş değil ki spor müsabakası, İbo'yu ne diye vatan haini ilan ediyorsunuz?
BEN İBO'YU HİÇ SEVMEM, TAKIMIM SEATTLE SUPERSONICS KOVDUĞUNDA DA ACAİP SEVİNMİŞTİM.. AMA PROFOSYONELLİK BUNU GEREKTİRİR.. BİZİMKİLER KAFASINA YEDİYSE, GÜÇLERİ YETMEDİĞİNDENDİR... KARL MALONE 18 SENE UTAH'DA OYNADI SONRA GİTTİ L.A.. UTAH'DAKİ MAÇDA DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLADILAR ADAMI.. CDEMIR'İN YAZDIKLARININ ÜSTÜNE FAZLA BİŞEY YAZMAYA GEREK YOK..
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Siz İbo'dan maçı satmasını istiyorsunuz. Eğer oynamasaydı maçı satsaydı o zaman şerefli olacaktı. Şimdi elinden geleni yaptı diye mi şerefsiz oluyor ? Arkadaşlar bu bir savaş değil ki spor müsabakası, İbo'yu ne diye vatan haini ilan ediyorsunuz?
Evet ya bide dün tutmuş maçdan sonra profesyonelim burda barış için varım demez mi? bi de ilk maçda yunanlıların kendi evinde oynadığı maçda kendini bile bile yere atması yokmu yazıklar olsun yani..
kimse ona maçı sat felan demiyooo ama kuralına göre oynasın oyunu.
ya bizim oyuncular da tertemiz oynamıyo ki.. hiç mi haksız hücum faul almadık biz.. yapmayın arkadaşlar... adam basketini oynuyo işte.. nihat sociedad da gs a karşı oynadı vatan haini mi oldu ? yıldıray fenere karşı oynadı da ne oldu ?
biz de buraya geldiğinde ibo ya yapmadığımızı bırakmadık.. yıllarca atığı üçlüklere sevindiğimiz adama şimdi burda küfretmek sewgilisine küfretmek mi doğru olan ??
YA BEN BU HERİFİ HİÇ SEVMEM ZATEN,DÜN 0 SAYI 10 TURNOVERLA DA OYNASA SEVMEZDİM ŞİMDİ DE SEVMEM BURADAN SEATTLE I TEBRİK EDİYORUM TEKRAR...
EYVALLAA.... GO SONICS...
Nihat yada Kutluay profesyonelliklerine diyecek yok, yanlız olayı fazla abartmaları ve işin işine oynadıkları takımın taraftarına hoş görünmek adına yaptıkları kabul edilemez. Öyle abatılı sevinmeler, hareketler gerçekten insanı kırıyor. Üstelik bunu yunanlılar bile bu kadar abartmamalarına karşın. Bu sebepten.
Nihat ve Kutluay geçici olarak ekmeklerini orada kazanabilirler ama doğdukları yer, yetiştikleri yere, okul arkadaşlarına ailelerine biraz saygılı olsalar olayı bu haddelere getirmezlerdi.
Bende kendilerini ahlaksız tavırlarından dolayı protesto ediyorum.
Not: Bir zamanlar Nihat Efendi de aynı haltları yemişti.
ibo'yu savunan arkadaşlara şunu söyliimki; bahsedilen olayın profesyönellikle alakası yok!!! tribünde "S.ktirin Gidin Türkler!" ve benzeri bi çok küfür direk olarak türklere yapılıyo ve iboda böyle bi taraftarın önünde onlar için canla başla savaşıyosa yanlış olan budur!!! o hakaretlere karşılık "madem öyle bende gidiyorm" diyemedi, diyemezde zaten o kansız!!!
biz "yunanlılar..." diye lafa başlasak hemen birileri çıkıp olayı tüm yunanlılara maletmeyin demeyi biliyo, ama aksi olduğunda niye sesleri çıkmıyo!!!
ibo maçta nekadar iyi oynasada kimsenin onun hakkında kötü bişey düşüneceğini sanmıyorm, ama durum çok farklı!!! maç içinde yaptıklarını dikkatle izleyip görmeyenlerden nedemek istediğimizi anlamalarını beklemek yanlış olur... görüpte tahammül edebilenede helal olsun...
İBO İBO
quote:
biz "yunanlılar..." diye lafa başlasak hemen birileri çıkıp olayı tüm yunanlılara maletmeyin demeyi biliyo, ama aksi olduğunda niye sesleri çıkmıyo!!!
çok haklısın...
adam gibi oynasa amenna ama o el hareketleri maç sonrası yawşal yawşak sevinmeler, kendini yere atmalar ne oluyo onu anlamadın.. ne yani karşısında düşmanlarımı war dı onları mı yendi de bu kadar mutlu oldu yendin maçı tamam çık sahadan git evine anana babana, milletine küfür eden şerefsizlere sarılmakta ne oluyo ...
yunanlılar vatandaşlık teklif etmiş maçtan önce bu olacak işmi
[Deleted by Admins]
quote:
ibo'yu savunan arkadaşlara şunu söyliimki; bahsedilen olayın profesyönellikle alakası yok!!! tribünde "S.ktirin Gidin Türkler!" ve benzeri bi çok küfür direk olarak türklere yapılıyo ve iboda böyle bi taraftarın önünde onlar için canla başla savaşıyosa yanlış olan budur!!! o hakaretlere karşılık "madem öyle bende gidiyorm" diyemedi, diyemezde zaten o kansız!!!
helal olsun aklımdan gecenleri aynen yazmıssın ayıp boyle bir seyirci onunde oynamak adamlar turklugumuzu yerler altına aldılar yazıklar olsun........
ya adamlar bi de efesin soyunma odasına dalmışlar ve kavga çıkmış olayları bizim yunanlı ibo TÜRK basketçilere sert bi şekilde çıkarak kendine göre yatıştırmaya çalışınca Oktay Mahmudiden de azar işitmiş........... ve onla da tartışmış.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme