yahu ibrahim üzülmezmiş , adamın ayağına top geldimi o top ölüyor. Toroman desen başka bir kazma.Artistlik yapcam diye topu kaptırıyor rakibe. İbrahim Akın ise hayalet gibi o sahada olunca bjk 10 kişi oynuyor sanki. Gitsinler artık hiçbirini istemiyorum
Toraman'ı bize verin o zaman
Sizde de İbrahim'den geçilmiyor Maşallah
İbrahim Toroman bence iyi oyuncu. Biz alabiliriz, verin bize
quote:
Orjinalden alıntı: Malazgirt
üzülmezle robertoyu takas yapsak
Almayım saol
sahi alabilirmisiniz
quote:
Şaka bir yana Toroman kalsın ...
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
sahi alabilirmisiniz
quote:
bence ibrahim toraman ne BJK de ne GS de ne FB de ne de Milli Takımda oynucak oyuncu değil.Patlamaya hazır bomba gibi.Hiç güven vermiyor.Üzülmez'e zaten bişi demeye gerek yok.Akın ise bitti artık.Ama BJK den GS ye hangi İbrahim'i istersin deseler İbrahim Kaş derim.Adam 20 yaşında ama Marseille maçında tecrübesiz olmasına rağmen sonradan girdi ve hatasız oynadı.Bence çok iyi oyuncu ama oynatılması lazım.Gökhan Zan ile İbrahim Kaş BJK savunmasını götürür bence.
toroman iyide zan bayağı kötü
toraman berbat beğenenleri anlamıyorum dinamit gibi ne zaman hata yapsa gol yiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: mahir2121
toroman iyide zan bayağı kötü
zan la toromanı karıştırıyor olmayasın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
sahi alabilirmisiniz
quote:
3 ibrahime bir oviçli ibrahim veriyorlarmış bence kesin teklif götürülmeli.
İbrahim Tatlısesi alın
Hıca biz zaten sizin elinizden kapmıştık Toromanı. Size sabah imzaya gelecekken gece operasyonu yapılmıştı.
quote:
Abi toraman gitmesin ya manyakmısınız?Ama Üzülmez gidebilir yani tutan yok
bide kaş var
toroman geldiğinden beri herzaman hayati hatalarda yapmış olsa.. artık oturdu, hata yapsada bu aldığı sorumlulukların fazlalığından gibi geliyor bana.. şu anda defansta en beğendiğim oyuncumuz... gitmesinede asla sıcak bakmıyorum oyüzden.. herkes ister onun gibisini takımında.. ama diğer 2 iboyu paketlemek lazım acilen