Kesinlikle alkol yada hız iyi bir şey değil.Benim dikkatimi çeken ise kazaya sebep olan kişinin pişmanlığı..İçinde insanlıktan bir parça varmış ki resimden anladığım kadarıyla bayağı üzgün ve kahrolmuş..
Bir tane de reklam vardı o kadar gerçekçi idi etkisinden kurtulamadım.Eğer bulabilirseniz konuya ekleyin arkadaşlar ibret alınacak bir video çünkü.
Araba bölümüne de lütfen aynı konuyu açınız..
Pamuk ipliğine bağlı bu hayat en ufak bir dalgınlıkta veya yanlış alır götür her şeyi.
Bu kızın videosunu ben okulda yeşilay haftası ile ilgili çalışmamda paylaştmıştım sinevizyondan çok etkilenmişti herkes gerçekten ders çıkarılması gereken bir konu
konu 2oo6 da açılmış başka yere anca kopyala yapıştır yada yönetici eliyle açılabilir hortlamış konu be resmen.zombie
Çok üzücü bir durum...
üzücü
oha ya
içim çok kötü oldu allah ailesine ve kendisine sabır versin tüylerim diken diken oldu ..
Zaten alkollü araba sürmem , sürenin aracınada binmem şimdi yanındanda geçmem sağlam ibret aldım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme