Davet hakkımı bekliyorum dünde dediğim gibi.3 arkadaşı davet edeicem onlarda diğer arkadaşları davet edicek
28 yaşındayım, Rusyaya gitsem, lise okumak istiyorum desem çok mu belli olur?
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
quote:
Orijinalden alıntı: airTTies
Davet hakkımı bekliyorum dünde dediğim gibi.3 arkadaşı davet edeicem onlarda diğer arkadaşları davet edicek
Biri benim di mi panpa dün konuşmuştuk unutmadın dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
quote:
Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB
1- rusyada bir erkek için 1 kasa votka, 1 oda dolusu kızdan çok çok daha çekicidir 2- eğer 1 haftalık votka alabilecek paran varsan işten ayrılırsın, 1 hafta zil zurna gezer, sonra tekrar iş bakınırsın 3- karın varsa eğer yokmuş gibi davranırsın, kalkan uçakları her piste indirebilirsin, sadakat şarhoşken hatırlanabilen birşey değildir
bu yüzden kamuda ve özel sektörde erkeklerden çok daha fazla kadın var. çalışan kesim erkek değil kadın. evde oturup akşama kadar piizlenip, "içki getirdin mi bana ?" diyen kocasıyla kavga gürültü muhattap olan kadın. kısaca ülkemizde kadınların ideali olan şeye sahipler. "ekonomik özgürlük". feministlerin kulakları çınlasın.
eve paragetirebilen, ayık gezen, sadık bir erkek bulmaları, çoğumuzun aradığı ideal eşi bulması kadar zor birşey rus kadınları için. ekonomileri de berbat. tr de dönemlik çalışan bir hayat kadınının dediği laf şuydu "burada 3 ay da kazandığımla Rusya'da 2 yıl geçniyorum.." hakkaten acı birşey. şuan herkes damarlarındaki kanı küçük beynine pompalıyor ama yukardaki beyninize de biraz kan çıkmasına izin verirseniz rus kızların tipsiz erkeklerin tipine değil neden sadece içine baktıklarını görebilirsiniz.
Türkiye'ye Rus akını Türkiye ile Rusya karşılıklı olarak vize zorunluluğuna son vermesinden sonra Türkiye’ye sehayat eden Rusların sayısı üç katına çıktı
Türkiye ile Rusya karşılıklı olarak vize zorunluluğuna son vermesinden sonra Türkiye’yi ziyaret eden Rusların sayısında patlama yaşandığı belirtildi.
Rusya’nın Sesi, Skyscanner.ru verilerine dayanarak verdiği haberde vizenin kaldırılmasının ardından Rus turistlerinin Türkiye’ye aktığını belirtirken, Türkiye’ye seyahat eden Rusların sayısının üç katına çıktığına dikkat çekti.
Haberde 16 Nisan’dan itibaren 30 güne kadar süren ziyaretler için Türkiye’ye vizesiz girebildiğini anımsatılarak, “Bu adım, Türkiye, turizm için daha çekici kılıyor özellikle, bir zamanlar popüler turizm merkezleri olan ve birçok Rus tatilcisini çeken Mısır ve Tunus’ta son dönemde meydana gelen ayaklamaların ortamında” yorumu yapıldı
Milliyet
Gelmişler beyler, buradalar
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
işte TÜRKİYE
utanıyorum bu ülkeden
davetiye göndermeyen hiv virüsü kapsın
quote:
Orijinalden alıntı: (@yberk)
tmm kapatın dükkanları gidiyoruz beyler
quote:
Orijinalden alıntı: fLyaTRe
1- rusyada bir erkek için 1 kasa votka, 1 oda dolusu kızdan çok çok daha çekicidir 2- eğer 1 haftalık votka alabilecek paran varsan işten ayrılırsın, 1 hafta zil zurna gezer, sonra tekrar iş bakınırsın 3- karın varsa eğer yokmuş gibi davranırsın, kalkan uçakları her piste indirebilirsin, sadakat şarhoşken hatırlanabilen birşey değildir
bu yüzden kamuda ve özel sektörde erkeklerden çok daha fazla kadın var. çalışan kesim erkek değil kadın. evde oturup akşama kadar piizlenip, "içki getirdin mi bana ?" diyen kocasıyla kavga gürültü muhattap olan kadın. kısaca ülkemizde kadınların ideali olan şeye sahipler. "ekonomik özgürlük". feministlerin kulakları çınlasın.
eve paragetirebilen, ayık gezen, sadık bir erkek bulmaları, çoğumuzun aradığı ideal eşi bulması kadar zor birşey rus kadınları için. ekonomileri de berbat. tr de dönemlik çalışan bir hayat kadınının dediği laf şuydu "burada 3 ay da kazandığımla Rusya'da 2 yıl geçniyorum.." hakkaten acı birşey. şuan herkes damarlarındaki kanı küçük beynine pompalıyor ama yukardaki beyninize de biraz kan çıkmasına izin verirseniz rus kızların tipsiz erkeklerin tipine değil neden sadece içine baktıklarını görebilirsiniz.
Helal olsun be. Ciddi söylüyorum, bak yalan yok, son paragrafta gözüm doldu.
quote:
Orijinalden alıntı: husonman
TEK GEÇERİM....
Izdırabı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: neverzz
quote:
Orijinalden alıntı: (@yberk)
tmm kapatın dükkanları gidiyoruz beyler
bal ne ki, şeker ne ki?
quote:
Orijinalden alıntı: fLyaTRe
Aynen her yıl 30 bin rus uyuşturudan ölüyor rus erkeklerini içki ve uyuşturucu esir almış.Nüfusları ciddi bir şekilde her yıl azalıyor.Bu yüzden medyedev de 3 çocuk yapın tavsiyesinde bulundu Türk erkeklerine ilgi göstermeleri bu yüzden