Arkadasım isin gucun yok mu? Kıskanma buyuyunce senin de olur, yani bizim de olur
yanlış yerdeyiz beyler bu huylar ile Rusya da olsak... nasıl diyor siz Oyşhhh...
quote:
Orijinalden alıntı: kmlmrgl
quote:
Orijinalden alıntı: airTTies
Rusların birde facebook`a benzer sitesi var.Ama resme puan felan veriyorsun.Arkadaş oluyorsun.Zamanında oraya çok takılırdık.Ama iyi çevre vardı.Türk olduğumu söyleyince direk buraya gel diyorlardı
Odnoklassniki.ru
Ayrıca birisi güzel giyinmiyorlar diyor. Orada yaşamış birisi olarak söyleyebilirim ki , kız olmaları onlara 100 üzerinden 120 puan verdirtiyor. Bıyıklarının olmaması da +50 points felan. Yani Türk kızına onyüzbinmilyon basarlar.
Mail.ru benim dediğim buydu :D
lanet olsun yaa
kızların %95'i güzel zaten her erkeğe bakarlar doğal olarak
Kızların çoğu çok çirkin hayallerimi yıktın izmire gelin daha iyi
Ulan gidicen buna Are you people dicen . Bunlar kızsa bizim ülkedekiler ne la ?
Sapıtmadan yazın konu kapanacak abazalık yapmayın la
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kmlmrgl
quote:
Rusların birde facebook`a benzer sitesi var.Ama resme puan felan veriyorsun.Arkadaş oluyorsun.Zamanında oraya çok takılırdık.Ama iyi çevre vardı.Türk olduğumu söyleyince direk buraya gel diyorlardı
Odnoklassniki.ru
Ayrıca birisi güzel giyinmiyorlar diyor. Orada yaşamış birisi olarak söyleyebilirim ki , kız olmaları onlara 100 üzerinden 120 puan verdirtiyor. Bıyıklarının olmaması da +50 points felan. Yani Türk kızına onyüzbinmilyon basarlar.
Mail.ru benim dediğim buydu :D
benim bildiğim vk.com var facebook'un aynısı ama çıplak profil resmi koymak serbest sanırım o yüzden erkek profili denk geliyor bazen önünüze brazzerstaki kel adam gibi hepsi
konu disi amacinin disina cikti sabah aksam neler gosteriyonuz millete hicret olucak rusyaya dogru asıl buraya sansür gelmeli Azdirmayın milleti bu arada cogunu yaların
Ona davetiye bulamadım.Arayış içindeyim
Şu fotoda arkadaki elemana uzaklaşıp yakınlaşmak lazım
Yada herkesin kafasına o yüz ifadesini koymalı
quote:
Orijinalden alıntı: TheDeSPoT
quote:
Orijinalden alıntı: ata1606 sen bu kiza guzel mi diyosun simdi
Türkiye dekilerle karşılaştırınca prenses gibi
Abla benden yakışıklı valla
parmaklara bak tüm Ankara bir parmağın ölçüsünü yakalayamaz ne kadar ihtiyaçları var bizlere
quote:
Orijinalden alıntı: bygkhan
Ulan gidicen buna Are you people dicen . Bunlar kızsa bizim ülkedekiler ne la ?