Şimdi Ara

İç dizaynı ve aydınlatması en güzel araba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiat Doblo 1.Nesil. Araba tamamen kullanışlılık üzerine kurulmuş. Göz yormayan kırmızı ışıklandırması var, gereksiz hiçbir şey yok. 16 yıldır kullanıyorum, yeni arabalara bindikten sonra daha da bırakmam.

Farları da halojen olmasına rağmen zifiri karanlıkta bile her yeri aydınlatıyor. Aydınlatması yetersiz olsa çoktan 63839269. Kez kaza yapmış olurduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es kılas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faça Şahin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VW Golf

VW Passat

Kia Ceed

Peugeot 3008

Yeni Opel İnsignia

Tabiki bu araçları full donanımlı halleri ile düşünmek lazım. Özellikle VW grup araçları.

• Yeni honda civic

• Orta sınıf araçlar için bence de tartışmasız 3008.

Fakat bütün sınıflar göz önüne alındığında tasarım, teknoloji ve özellikle de malzemelere gösterilen olağanüstü özen, en üst kalite malzemeler ve en ufak detayların bile mükemmel işçilikle yapıldığı yani bir bütün olarak ele alırsak Bentley modelleri. Özellikle Mulsanne'in iç mekanı muhteşem. Sanat eseri gibi. Bir araca o düzeyde para gömebilecek kadar zengin olsam herşey bir yana o iç mekan bile aracı aldırtabilirdi bana. Ki o rakamlarda teknik olarak ve dış tasarım olarak çok daha iyi araçlar olmasına rağmen.

Bentley'lerin iç tasarımlarından sorumlu adam(adını hatırlayamadım) kendisi zaten centilmen İngiliz jönleri gibi bir adam. İngilizcesi bile bizim İstanbul türkçesi gibi. Herif ruhundaki bütün seçkinliği, karizmayı ve inceliği aktarmış modellerin içine.:)

• Opel astra ve audi a4

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.