Bildirim
İç Dizaynını Beğendiğiniz Arabalar [SS] (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Resmini atamadım ama golf 7 diyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arada fantazi güzeldir;
-
-
-
Octavia, Golf, C'eed, Astra... Yazarken fark ettim de C segmentinde kötü iç dizayn yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stocker
Octavia, Golf, C'eed, Astra... Yazarken fark ettim de C segmentinde kötü iç dizayn yok.
Olmaz olur mu? Ben mesela focusun içini bir türlü sevemedim, elantraya da hiç ısınamadım. Golf de güzel ama çok sıkıcı geliyor bana, belli hitlerin arabası . Fluence ve megane konusuna girmiyorum bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası
quote:
Octavia, Golf, C'eed, Astra... Yazarken fark ettim de C segmentinde kötü iç dizayn yok.
Olmaz olur mu? Ben mesela focusun içini bir türlü sevemedim, elantraya da hiç ısınamadım. Golf de güzel ama çok sıkıcı geliyor bana, belli hitlerin arabası . Fluence ve megane konusuna girmiyorum bile.
Flunence'ı hiçbir zaman sınıfındaki diğer araçlarla kıyaslayamadım, gözümde gri renkli bir şirket aracı. Megane, GT Line ile emsallerini yakalayabiliyor. Ford bence hiçbir zaman iç dizayn konusunda başarısız olmadı, Focus ise Sony ile sınıfının önde gelenlerinden.
-
W204 makyajlı C180. Bana göre tüm zamanların en güzel kokpit tasarımlarından birisi budur.
Ekran yeni Mercedes'lerdeki tablet gibi değil, konsole çok güzel gömülmüş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 15 Kasım 2014; 22:37:24 > -
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası
quote:
Flunence'ı hiçbir zaman sınıfındaki diğer araçlarla kıyaslayamadım, gözümde gri renkli bir şirket aracı. Megane, GT Line ile emsallerini yakalayabiliyor. Ford bence hiçbir zaman iç dizayn konusunda başarısız olmadı, Focus ise Sony ile sınıfının önde gelenlerinden.
Benim bindiğim megane gt line değildi, baktım gt line fena değilmiş. Megane 2 ise hoşuma giden bir araçtı. Yeni focus dış tasarımda çok hoşuma gitsede iç tasarım abartılı gibi geliyor bana. Sony olayı ayrı tabi. Aynı şekilde eski focuslara da bayılıyorum. Tabi bunlar benim kendi görüşlerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üstüne tanımam
-
Citroen DS4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf ün iç mekanı güzel diyenlere eksi yağmış. Eziklik göstergesi değilde nedir bu şimdi? Doğan slx ten selamlar. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X