Şimdi Ara

İç hacmi en geniş C segmenti araba!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
15.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar,selamlar...İç hacim olarak en geniş sedan ya da HB farketmez en geniş ferah olan C segmenti araba hangisi?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...Teşekkürler.

NOT:Lancia Delta haricinde...en genişi bu ama limitleri aşıyor biraz...

Delta butceni asiyor yeni corolladan bahsediyosun,amac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Mitsubishi Lancer
    Skoda Octavia
    Opel Astra sedan
    En geniş araçlar.

lancer mı sürdüğünüz arabayı övmek için yanlış konu olmuş .

Komik olmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

Octavia ve Megane 2 sedan.

+fluyans
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaşlar,selamlar...İç hacim olarak en geniş sedan ya da HB farketmez en geniş ferah olan C segmenti araba hangisi?Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum...Teşekkürler.

NOT:Lancia Delta haricinde...en genişi bu ama limitleri aşıyor biraz...

Delta butceni asiyor yeni corolladan bahsediyosun,amac?

Delta 63 bindi nasırsam,corolla ise en fulü 59 bin benzinlisi gerçi corollada pahalı amma deltaya göre 2.eli daha iyidir herhal.

• Bu arada herkes Octavia demiş,iyi güzelde arkadaki şaft tüneli çıkıntısı varmış bilmem doğru mu? arkada orada oturan için sıkıntı yaratıyormuş.
  • kesinnlikle yeni octavia
  • quote:

Bu arada herkes Octavia demiş,iyi güzelde arkadaki şaft tüneli çıkıntısı varmış bilmem doğru mu? arkada orada oturan için sıkıntı yaratıyormuş.

4x4 versiyonu olduğu için mecburen şaft tüneli var

edit: nolursa olsun C segmenti iç hacmi en geniş araç deyince aklıma gelen ilk araç Octavia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumici -- 13 Ağustos 2013; 9:40:11 >
  • Bir celiski daha.sen ikinci eli iyi araba aradigini beyan etmemissin ki?arti lancia fiyatlarindanda bihabersin.genis araba diye lafa basliyosin bir dedigin otekini tutmuyor.@marseltalonamacin araba almak mi geyik yapmak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Ağustos 2013; 9:45:11 >
  • quote:

Bir celiski daha.sen ikinci eli iyi araba aradigini beyan etmemissin ki?arti lancia fiyatlarindanda bihabersin.genis araba diye lafa basliyosin bir dedigin otekini tutmuyor.@marseltalonamacin araba almak mi geyik yapmak mi?

Arkadaşım senin niyetinden benim eksikliklerimi çıkarmak mı anlamadım,?o an yazmayı unutmuşum ,muhabbet koyulaştıkça insanın aklına geliyor o zaman yazıyorum zaten niye geyik olsun.Çok sıkıdıysan yorum yazmazsın olur biter.amma arıza adamlar var ya

NOT:Diğer yorum yapan arkaşalara teşekkürler.
  • Bizahmet konu basligini genis esnaf zihniyetine uygun kupon araba ariyorum yazip vw toyota ford honda opel harici markalari siliver de millet bosa senim icin kendini yormasin.2.elden bahsedip deltaya pahali deyip celiskili ifadeler kullanmaktir ariza olan,ne yapmaya calistgini sorgulamak degil.

• quote:

Bizahmet konu basligini genis esnaf zihniyetine uygun kupon araba ariyorum yazip vw toyota ford honda opel harici markalari siliver de millet bosa senim icin kendini yormasin.2.elden bahsedip deltaya pahali deyip celiskili ifadeler kullanmaktir ariza olan,ne yapmaya calistgini sorgulamak degil.

Tamam.
  • FLUNCE
  • astra yazmayın gözünüzü seveyim
  • Fluance dışardan bakınca heybetli duruyor ama içine binildiği zaman görüldüğü kadar da geniş değil.

Bindiğim araçlardan içi ferah ve geniş olanlar; Jetta ve Octavia idi.
  • Bu yoorumları yazanlar hiç i30'un arka koltuğuna oturmamış. Fluence diyorlar.. bunu almadan önce fluencenin arka koltuğuna oturdum kafam tavana değdi. Bir tek i30 da değmedi bende işte bu dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Fluance dışardan bakınca heybetli duruyor ama içine binildiği zaman görüldüğü kadar da geniş değil.

Bindiğim araçlardan içi ferah ve geniş olanlar; Jetta ve Octavia idi.

Aynen,misal focus ta dışı heybetli amma içi dar diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Bu yoorumları yazanlar hiç i30'un arka koltuğuna oturmamış. Fluence diyorlar.. bunu almadan önce fluencenin arka koltuğuna oturdum kafam tavana değdi. Bir tek i30 da değmedi bende işte bu dedim

Güzelmiş,aklımda i30 da vardı.
  • 308 ve yeni corolla. Fluence arka baş mesafesi kötü. Onun dışında pek aklıma gelen araba yok.
  • ceed
  • C segmenti parasına d segmenti dev bi latitude alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.