< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustCrew -- 19 Mart 2019; 11:48:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustCrew -- 19 Mart 2019; 11:48:2 > |
H Hz.hehenin Dedesi demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Erdoğan'dır gönlümün eşi Garip gönlümün güneşi Gel yanıma gel gel gel Aşığım maipülasyona Hayranım atarına Sar beni zamlarına Gel yanıma gel gel gel Aman eller görmesin Dıj güjler duymasın Vay lobiler bilmesin Gel yanıma gel gel gel Bakma Amerigan gözlerine Aldanma Pensilvanya sözlerine Düşme Arap dizlerine Gel yanıma gel gel gel Neler var bu alemde Kadın mı kız mı bilemezsin tabii ki de Camiye ayakkabı ile giren de Üstü çıplak, deri pantolonlu, bacıma işeyen de Aman eller görmesin Dıj güjler duymasın Vay lobiler bilmesin Gel yanıma gel gel gel |
Parti devleti ve diktatörya yönetim.
Ülkenin içine ettiler. Kendileri gidince temizlemek için çok uğraşacağız. |
Yazılımların partisi ne yazık ki olamaz Yazılımlar ne yazık ki oy veremez İnsansı duygular hissedemez Sevmez, üzülmez, kızmaz Varsın korkak olaydım Yeter ki insan olaydım x3yk der ki oyuna gelmen Her daim büyük resmi gören |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3yk -- 19 Mart 2019; 14:40:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 19 Mart 2019; 14:45:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3yk -- 19 Mart 2019; 14:52:13 > |
|
|
|
|
|
|
|