Öncelikler slm herkeze Xigenonda yıllarca oynadım bir sürü dostlarım , arkadaşlarım olmustuu ve olmaktada... Bundan mutluyum 2yıl önce ara vermiştik clanca.. Geri dönüş videom ile tekrar karsınıza sunmustum şimdi ise yeni çekmiş oldugum movie'mi sizlerle paylasmak istedim...
BİRAZ ARA VERMEK ZORUNDAYIM İŞ NEDENİ İLE Bİ MÜDDET OYUNA GİREMİCEM BU VİDEOYU ONUN İÇİN SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM...
xxSEANxx VanPersie XKubbeaLTIx wampirefreak2 kısaca bütün arkadaşlarıma TEŞEKKÜRLER oOSezaiOo H3CT0R1A lCreepingDeathl CamelyPriest LaFiN FlowMotion RousonJaeLy TheLightingMagic Cezass
Ve daha aklıma gelmeyen dostlarım... vs vs.
ThisisOnLyaGamE FamiLy...
Tebrikler şimdiden.İzliyorum.
İtem olarak neler vardı?
Deniz oynuyormu hala .Base yapmıştı sanırım en son
Video gerçekten güzel olmuş tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: calısto
Öncelikler slm herkeze Xigenonda yıllarca oynadım bir sürü dostlarım , arkadaşlarım olmustuu ve olmaktada... Bundan mutluyum 2yıl önce ara vermiştik clanca.. Geri dönüş videom ile tekrar karsınıza sunmustum şimdi ise yeni çekmiş oldugum movie'mi sizlerle paylasmak istedim...
BİRAZ ARA VERMEK ZORUNDAYIM İŞ NEDENİ İLE Bİ MÜDDET OYUNA GİREMİCEM BU VİDEOYU ONUN İÇİN SİZLERLE PAYLASMAK İSTEDİM...
xxSEANxx VanPersie XKubbeaLTIx wampirefreak2 kısaca bütün arkadaşlarıma TEŞEKKÜRLER oOSezaiOo H3CT0R1A lCreepingDeathl CamelyPriest LaFiN FlowMotion RousonJaeLy TheLightingMagic Cezass
Ve daha aklıma gelmeyen dostlarım... vs vs.
ThisisOnLyaGamE FamiLy...
Sezai ile frmtr de kapışıp, burada onun adını yazman çelişkili.
YagFiltresini keserken zorlamana şaşırdım. Haricinde iyi bir video olmuş.
Zamanında banada çok atıp tuttu. Vs teklifi keşke kabul etseydi de bu video da benim de vs görüntülerim olsaydı. . .
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
Zamanında banada çok atıp tuttu. Vs teklifi keşke kabul etseydi de bu video da benim de vs görüntülerim olsaydı. . .
Can kanka biliosun cok kavga ettik ama msnde falan uzun uzun konustuk sorunun kendi clanında oldugunu ögrendi sezaide ayrıca sezai ile öncedem aram iyidi clanındaki kisiler yüzünden acılmıstıı ama konusulunca bazı seyler gün acıgınada cıktı suan sezai ile kavgalı deilim ama onun clanın yer alan kisileri sezai tanımıs oldu bu acıdan içim rahat :)
YagFiltresini keserken zorlamana şaşırdım. Haricinde iyi bir video olmuş.
Biraz öle oldu ama laptoptan gercekten combo yapılmıyor :D onu biliorum... tuslar yüzünden biraz uzun sürdü ^_^
güzel video olmus
güzel video olmuş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nickname...
Can kanka biliosun cok kavga ettik ama msnde falan uzun uzun konustuk sorunun kendi clanında oldugunu ögrendi sezaide ayrıca sezai ile öncedem aram iyidi clanındaki kisiler yüzünden acılmıstıı ama konusulunca bazı seyler gün acıgınada cıktı suan sezai ile kavgalı deilim ama onun clanın yer alan kisileri sezai tanımıs oldu bu acıdan içim rahat :)
Her üyeden vent parası olarak 25 lira isteyen Sezai mi Bırak allah aşkına, 25 lira vent parası mı olurmuş ? Clanda 25 kişi olsa 600 lira yapar. Bir de emir vererek söylemesi yok mu ? En tuhafıma giden de buydu. Neyse benim için clan hiçbir zaman önemli değildir. İsterse serverın birinci clanı olsun yine de takmam. Bu olaydan sonra direk çıktım, böyle birinin clanlarında(!) duramam...
Kendisini 32 yaşında biri olarak tanıtan, aslında 15lik bir velet olan sezai kenan :)
İşin aslına gelecek olursak, zamanında da bana çok şeyler söyledin. Keşke vsye gelip olayın aslını sana orada öğretseydim. Ama sen gidip forumlara ss koydun. Bir nevi kendini haklı çıkartmaya başladın. Sonuç olarak vsye gelmeye bir tarafların yemedi
Vs anlayışına hayran kaldım. Arenadasın, buff yok ac yok adamı ryle dövüyorsun çeyrek canı kaldığında adam minörle canını toplarken ac basıp dalıyorsun. Tek veya 2 attığın adamlarda +7 chitin set +7 dual md var. Videoların ortasına doğru ice Mage'in biriyle vs atmışsın, o nasıl bir can çekişmeydi öyle. 2.vsyi yapsaydınız yarı canını indiremeden yere sererdi o adam seni. Priestleriniz ayrı bi olay zaten, orda adamlar can çekişiyor bu hala birilerine pm atma derdinde. Güzel vsler yok mu ? Var ama videonun %80ini tat vermeyen vslerden oluşmuş. Müzikler de çok güzel (!). Bir dahaki videoyu aceleye getirmeden çekmelesiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Vs anlayışına hayran kaldım. Arenadasın, buff yok ac yok adamı ryle dövüyorsun çeyrek canı kaldığında adam minörle canını toplarken ac basıp dalıyorsun. Tek veya 2 attığın adamlarda +7 chitin set +7 dual md var. Videoların ortasına doğru ice Mage'in biriyle vs atmışsın, o nasıl bir can çekişmeydi öyle. 2.vsyi yapsaydınız yarı canını indiremeden yere sererdi o adam seni. Priestleriniz ayrı bi olay zaten, orda adamlar can çekişiyor bu hala birilerine pm atma derdinde. Güzel vsler yok mu ? Var ama videonun %80ini tat vermeyen vslerden oluşmuş. Müzikler de çok güzel (!). Bir dahaki videoyu aceleye getirmeden çekmelesiniz.
Üstad bu kadar yazıcagına sen çekseydin 1 movie biz izleseydik ? :) ii olmazmıydı :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Üstad bu kadar yazıcagına sen çekseydin 1 movie biz izleseydik ? :) ii olmazmıydı :)
Ver charı çekeyim ayıp ettin. Bizden geçti pk, exe vurdum kendimi. Vermem diyorsan bi ara hatırlat PvP serverlarda çekerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme