Şimdi Ara

icat yaptım - elektrik üreten kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kablo su ve mıknatıs ile düşük seviyede elektrik üretmek. Geliştirilebilir.
    YVNWyoutube
    Free Energy - Generator Magnet Coil - Mıknatıs ve su ile sınırsız enerji üretmek
    https://www.youtube.com/watch?v=PTO6xYnOguI

• bi işe yaramaz bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lann
    Bu videolari hintli keratalar cekiyor saniyordum turkler cekiyormus demekki.
    Fizik kurallarini cignemeyi basardigin icin tebrikler, ozel gorelilik kuramini curuten makaleni bekliyor olacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

Lann
    Bu videolari hintli keratalar cekiyor saniyordum turkler cekiyormus demekki.
    Fizik kurallarini cignemeyi basardigin icin tebrikler, ozel gorelilik kuramini curuten makaleni bekliyor olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse beğenmedi galiba :D
  • hangi kanaldan arakladın söle
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Tamamen kendim uydurdum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: htalhayerli

Tamamen kendim uydurdum :)
    sallama birader
    yüzlerce bideo var bunla alakalı
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Evet manyetik alan etkisini kullanarak üretenler var ama onlar harekete ihtiyaç duyuyorlar, dinamoların çalışma prensibini kullanıyorlar. Su ile üretenler de suyun içine karışımlar koyuyorlar. Diğer videoların çoğu eğlence amaçlı ve gerçeklik payı yok yani, çok video izledim ama benimki gibi su ile birlikte enerji üreten bir video içeriğine rastlamadım, mıktanısa bobin teli dolayanlar var birde ucuna lamba bağlamışlar ama o şekilde enerji üretilmiyor, tasarruf ampulünün içine pil koyuyorlar veya lambaya başka yerden enerji veriyorlar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.