Duyuruldu. x (formerly twitter) The Hollywood Handle (@HollywoodHandle) on X https://x.com/HollywoodHandle/status/1854972747929014575< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Kasım 2024; 10:10:33 > |
Ice Age 6 | Buz Devri 6 (2026)
-
-
Suyu çıktı -
seri çok bozdu ama bu isme yine herkes gelecek
-
Ice Age'i 3.filmden sonra hiç takip izlemedim. Ne ara 6.filme ulaşmış.
-
İzlemediğiniz filmler: Ice Age 4 Continental Drift (2012) ve Ice Age 5 Collision Course (2016). 4. film yine fena değil de ben 5. filmi pek sevememiştim. Bunların dışında The Ice Age Adventures of Buck Wild diye bir spin-off yapmışlar tam bir garabet. Buz Devri markasının adını sömüren asıl stüdyoyla ilgili olmayan her yönüyle ucuz işçlik.
-
Bende de durumlar aynı. Ne ara 6.halkaya ulaşmışlar herhalde 3. veya 4.filmden beri seriden kopuğum dedim. Emin olabileceğim tek şey Scrat'ın hala meşe palamudunun peşinden koştuğu ama felsefi alt metnini dikkate almadan onu da bozmuş olabilirler.
-
Ice Age 'e mi spin-off yapmışlar?
-
Evet ama leş gibi bir yapım 0-5 yaşındaki çocuklara yapmışlar gibi. Senaryo yok, senaryoda beyin IQ yok, kalite zaten yok. Yok hükmünde bir çöp animasyon.
-
Aslında 5-7 yaş kitlesi de merchandasing ürünleri için önemli bir kitle..
-
Evet ama bizim gibi yetişkin insanlar içinde animasyonda izlenecek hiçbir şey yok. Bir de animasyon kalitesi de kötüydü, çok üstünkörü. BlueSky stüdyosu yapmadı onu. Ucuza bir yere yaptırmışlar. CGI'ın dandikliği belli ediyor kendisini.
-
scrat 5 de sanki fındığa kavuşmuştu. şimdi nasıl devam edecekler. birde türkçe dublaj ekibinden ayrılanlarda oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X