Bildirim
Ice Age Village ile buz devri maceralarını yeniden yaşayın
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Androidde herkes 5 yıldız vermiş nerdeyse, ne iş... -
Aynı şey iOS içinde geçerli
-
Abim bu oyunu 1 aydır aktif şekilde oynuyor. Tabii ki bende Smurfs Village'i.
Fakat şu tarih ve saat ayarlarını değiştirerek para kasma yöntemini bulduğumdan beri zevk alamıyorum. -
Boşuna indirmeyin zaman kaybı
Little Empire öneririm
Klansmanı aynı değil ama dungeon hunter 3üde öneririm multiplayer ve co-op desteğide geldi
Dungeon Hunter 3 ile benzer yapıda olan fakat bi adım geride olduğunu söyleyebileceğim SoulCraft Beta'yı öneririm.Final sürümü çok daha iyi olur gerçi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3gs de acayip kasiyo her guncellemeden sonra oyun daha kotuye gitti birde level atlayip yeni seyler oyuna dahil edince dahada kasiyor. duzelirse cok iyi olur 39. levele kadar geldim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AIainPROST
Little Empire öneririm
Klansmanı aynı değil ama dungeon hunter 3üde öneririm multiplayer ve co-op desteğide geldi
Dungeon Hunter 3 ile benzer yapıda olan fakat bi adım geride olduğunu söyleyebileceğim SoulCraft Beta'yı öneririm.Final sürümü çok daha iyi olur gerçi.
Dh3 multi geldiyse indireyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Little Empire öneririm
İndir dostum izin veriyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Little Empire öneririm
İndir dostum izin veriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Fakat şu tarih ve saat ayarlarını değiştirerek para kasma yöntemini bulduğumdan beri zevk alamıyorum.
Nasıl oluyor o... -
quote:
Orijinalden alıntı: jovanovic
quote:
Fakat şu tarih ve saat ayarlarını değiştirerek para kasma yöntemini bulduğumdan beri zevk alamıyorum.
Nasıl oluyor o...
Hocam telefonun veya tabletin saatini veya tarihini değiştirip oyuna girince oyundaki de değişiyor. Ben böylece smurfs de servet yaptım. Mahsülleri ekiyorum hemen saati 9,10 saat ileri alıp topluyorum sonra tekrar geri alıyorum saati.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 24 Temmuz 2012; 23:51:14 >
-
quote:
quote:
quote:
Nasıl oluyor o...
Hocam telefonun veya tabletin saatini veya tarihini değiştirip oyuna girince oyundaki de değişiyor. Ben böylece smurfs de servet yaptım. Mahsülleri ekiyorum hemen saati 9,10 saat ileri alıp topluyorum sonra tekrar geri alıyorum saati.
Ne zevki kaldı oyunun...
-
Arkadaşlar, bazıları düşük seviyelerde bile çok geniş araziye sahipler. Bu oyunun hilesi mi var acaba? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Nasıl oluyor o...
Ne zevki kaldı oyunun...
çoğu oyunda bu geçerli mesela csr racing gibi
free oyunları bir süre oynamayınca zaten mesaj geliyor oyunda şunlar indirimde yada açıldı gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X