Şimdi Ara

İce Giga hakkında ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • görmeden konusuyorsunuz çift el glacier giga vardır. ayrıca lr giga ilede apsi aynı. görene kadar bende inanmıyordum ama. var bu bir gerçek
  • Giantic axe ile gigantic axe arasındaki farkı görmek için bu 2 resme bakmanız yeterli sanırım. Aynı olay 2h içinde geçerli. Ayrıca ice giga dediğiniz son patchlerde sammanın javana axe dropu olunca oluyor araştırdım:) Önceden samma dan lr giga dropu vardı şimdi gr(javana) dropuda var ama javana adlı bossdan düşmediği sürece giga olarak geçiyor.
    Gigantic axe resmi:
    http://img218.imageshack.us/img218/9973/giga0nk0.jpg
    Giantic axe resmi:
    http://img218.imageshack.us/img218/8827/giga8rh6.jpg
    Bilen bilir eskiden samma dan giga1h +0 değil +3 +4 düşerdi şahsen biz çıkarmıştık cypher da yaklaşık 1.5-2 yıl önce. Bu +0 çıkmayacağı anlamına gelmiyor ama +3+4 halinde düşürdük onlar giantic +0 ı gigantic:) Biraz karmaşık bir durum benden size tavsiye bonusuna bakın adına değil...
    quote:

Hyr o bug değil oyun da 3 farklı çeşit silah var.

Javana 2h

Javana 1h

Giantic Axe 1h

Giantic Axe 2h

Gigantic axe 1h

Senin bug diye gigantic axe 1h ile javanayı karıştırdın, 2 si farklı şeyler.

Ayrıca İce Giga 2h dediğin javanadır +7 sinin 140 AP'si vardır, Glacier bonusu, health bonusu ile res.leri vardır.Sakın alma çok berbat bir item.(hele +4 ünü hiçbir işe yaramaz)

Ayrıca +7 javana 2h kullandım zamanında birçok itemden daha iyi denebilir. Yani o kadar kötü değil bir arkadaşım o itemle 20k kadar np kastı warrioru ile 2 ay önce patosda :)

• quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

görmeden konusuyorsunuz çift el glacier giga vardır. ayrıca lr giga ilede apsi aynı. görene kadar bende inanmıyordum ama. var bu bir gerçek

ne yani glacier giga ile lightning giga"nın aynı +"da ap"si aynı mı ?

kafan mı iyi olm senin ? ksc koyda görelim

samma"nında tek 1 drobu war GİGANTİC AXE LİGTNİNG BUNA + BASILINCA GİANTİC AXE OLUR VE

PİYASAKİ ICE GİGALAR JAVANADIR NASIL YAPIYOLAR BİLMİYORUM AMA ÖZELLİKLERİ JAVANANIN AYNISI VE

SADECE İSMİ GİANTİC AXE"DİR

ve berbat bi itemdir +9"u iş yapar onuda nerden bulcan

• git +7 blade axe al daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.