Bildirim
İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Aras Bulut reyiz adamdır. Bomba dizi olacak -
Haluk Bilginer çıktı mı projeden? İzlenmez gibi o zaman
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 bölüm izleyecem. Yine aşk sarmalıyla devam ederlerse anında güle güle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Şahin -- 14 Eylül 2016; 13:17:18 > -
Şimdi fragmanına rastladım ilgimi çekti dizi ilk bölümünü izlicem -
güzel güzel sayımız artıyor. -
-
Keşke süresini kısa tutsalar, öyle bi ihtimal var mı acaba, televizyonda izlerken yine akıyo bi şekilde ama kaçırınca açıp internette izlemesi zulüm olacak iki saat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hanzee
Keşke süresini kısa tutsalar, öyle bi ihtimal var mı acaba, televizyonda izlerken yine akıyo bi şekilde ama kaçırınca açıp internette izlemesi zulüm olacak iki saat
youtubedan daha kolay oluyor asıl. doldurma sahne oldugunu anlayınca sag ok'a bas. 5 saniye ileri sarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
quote:
youtubedan daha kolay oluyor asıl. doldurma sahne oldugunu anlayınca sag ok'a bas. 5 saniye ileri sarsın.
ben saramam öyle biyerde bi laf kaçıracam diye gereksizde olsa izlerim, pis bi alışkanlık, televizyonda izleyince daha rahat geliyo bana, yaptığım tek iş izlemek olmuyo o zaman, annemlerle filan hep beraber otururken izliyoruz çünkü, daha zevkli oluyo, vakit geçiyo
gerçi youtube da da video hızlandırma olayı var, onu yapabilirim belki, bu gelmemişti aklıma, çok mantıklı bak
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
quote:
youtubedan daha kolay oluyor asıl. doldurma sahne oldugunu anlayınca sag ok'a bas. 5 saniye ileri sarsın.
+1
2 saatlik dizi tv de reklamlarla felan 3 saat sürüyor. Youtube da önemsiz sahneleri atlayınca 90 dk civarlarında izleyebiliyorsun. Ayrıca Netten izlerken sadece diziye odaklanıyorsun fakat bu TV'de mümkün olmuyor. Mutlaka başka işlerle de uğraşıyorsun.
Kısacası internetten izlemek hem zaman kazandırıyor hemde diziden daha çok zevk alıyorsun.
Reklam derdi felan da yok. İstediğin zaman durdurup devam ettirebilirsin.
Tabi Kanal D dizilerini ayrı tutuyorum. Sadece kendi resmi sitesinde izleyebiliyorsun. O sitede izlemek ise resmen işkence. Hem 6 parta bölüyorlar hem sık sık reklam koyuyorlar hemde oynatıcı ve görüntü leş gibi. Birde ücretli dizi-film sitesi yapmışlar. Oda leş gibi,tek farkı tek part olarak yayınlanması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 15 Eylül 2016; 14:46:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
reyting için bu fragman -
-
Dizinin konusu nedir?
Benim canlandıracağım karakter açısından bakıldığında ‘İçerde’, mafya ile polis teşkilatı arasında geçen heyecanlı bir hikâyeye sahip. Ben avukat Melek’i canlandırıyorum. Sokak çocuğuyken bir mafya babası tarafından sokaktan kurtarılıyor ve onun manevi kızı oluyor. Çok iyi yetiştiriliyor, iyi bir eğitim alıyor. Mafyanın içinde büyüdüğü için de bu işlere çok hâkim bir avukat oluyor. Akıllı ve zeki bir kız.
bensu soral = poyraz karayeldeki sema
@Witsel
http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1297943-sezonun-en-iddiali-dizisiyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 18 Eylül 2016; 12:25:22 >
-
http://www.showtv.com.tr/dizi/haber/1297953-birbirimizi-desifre-ediyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 18 Eylül 2016; 12:47:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Witsel
The Departed izleyenler bilir gerçekten efsane bir filmdi. İçerde dizisi 39-40 bölüm falan planlanmış eğer dizi tuttu diye 2.sezonu aşk üzerine yaparlarsa böylesine sağlam bir senaryoya yazık olur. Bu dizinin tutacağını düşünüyorum böylece Show Tv eski günlerine yavaş yavaş geri dönecektir.
son fragman hic yayınlamasa daha iyidi -
hala bu tarz dizilerden medet umanlar var bir dizide Çağatay Ulusoy olacak ve bunun ekmeğini aşk entrikalarindan üstü örtülü sex sahnelerinden yemiyecekler
bensu soral için 2 kardeş birbirine girecek
quote:
Orijinalden alıntı: dungeon0
hala bu tarz dizilerden medet umanlar var bir dizide Çağatay Ulusoy olacak ve bunun ekmeğini aşk entrikalarindan üstü örtülü sex sahnelerinden yemiyecekler
bensu soral için 2 kardeş birbirine girecek
Onlar maalesef illaki olucak ama aksiyon macera sahneleri daha baskın olursa güzel olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X