Şimdi Ara

İçerdeyken internetim kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanımhaber kullanıcıları. Benim bir sorunum var. Ben bir oyun indiriyorum ve oyunun kendi sağladığı torent var. Ben bu torenti açıp yatayım sabah kalktığıımda inmiş olsun istiyorum. Ama 30dk içinde bilgisayar aktif olmadığı zaman internet bağlandım yavaş yavaş geri sayım şeklinde düşüyor ve 0 olunca internetim kesiliyor. Bu sıkıntım bilgisayar başında olmayınca oluyor. Örneğin ben indirmeyi başlatıyorum ve facebook fln takılırken bu kesilme olmuyor. Sadece bilgisayar mouse,klavye aktif olmadığı zaman 30dk içinde ağ bağlantım ünlem işareti oluyor ve kesiliyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Download yaparken illa bilgisayar başında mı olmam gerekiyor ? daha önce böyle hata ile karşılaşmadım.

OYUNCULAR İÇİN ANLATIM: ultima/knight/wow/lol indiriyorum diyelim. patch atarken içeri gideyim 2 saat uyuyayım diyorum. sonra 30dk geçiyor indirme nasıl gidiyor diye baktığımda internet gitmiş oluyor. ama facebookta takılırken indirmeye başlatınca 2 saat geçsin gene internet gitmiyor. bütün mesele bilgisayarın pasif olduğunda oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacessit

Merhaba donanımhaber kullanıcıları. Benim bir sorunum var. Ben bir oyun indiriyorum ve oyunun kendi sağladığı torent var. Ben bu torenti açıp yatayım sabah kalktığıımda inmiş olsun istiyorum. Ama 30dk içinde bilgisayar aktif olmadığı zaman internet bağlandım yavaş yavaş geri sayım şeklinde düşüyor ve 0 olunca internetim kesiliyor. Bu sıkıntım bilgisayar başında olmayınca oluyor. Örneğin ben indirmeyi başlatıyorum ve facebook fln takılırken bu kesilme olmuyor. Sadece bilgisayar mouse,klavye aktif olmadığı zaman 30dk içinde ağ bağlantım ünlem işareti oluyor ve kesiliyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Download yaparken illa bilgisayar başında mı olmam gerekiyor ? daha önce böyle hata ile karşılaşmadım.

OYUNCULAR İÇİN ANLATIM: ultima/knight/wow/lol indiriyorum diyelim. patch atarken içeri gideyim 2 saat uyuyayım diyorum. sonra 30dk geçiyor indirme nasıl gidiyor diye baktığımda internet gitmiş oluyor. ama facebookta takılırken indirmeye başlatınca 2 saat geçsin gene internet gitmiyor. bütün mesele bilgisayarın pasif olduğunda oluyor.

çözüm olurmu emin değilim ama güç seçeneklerini max ayarlasan galiba indirirsin .

• Ya çok garip bilerek başında bekledim 30dk birşey yapmadan 400kb/sden geri geri 300kb/s 250kb/s 100kb/s 0kb/s olunca internet kesiliyor :S ilk defa başıma geldi. Bir ayarı var ama ne :S Bu kesilme bilgisayar başında aktif iken olmuyor.
  • Denetim masası > Donanım ve ses > Güç seçenekleri > Plan ayarlarını düzenle

Burda bilgisayarın ne zaman kapanıcağını gösteriyor . Ayarları yükselt .

üstteki arkadaşın dediği gibi belki düzelir.
  • Alttaki konunun ortalarında bir arkadaş resimli anlatmış, dene istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_61699917/mpage_130/tm.htm#msglink_74317072

Not: Sizin kablosuz ağ bağdaştırıcısının ismi farklı olabilir ona dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 10 Temmuz 2013; 23:57:14 >
  • Bugün bu ayarlarla bir yatayım inş. olur çünkü 23gb inmesi sürüyor okadar pc başında duramam :)
  • Denedim buda birşeye yaramadı :/ heralde modermde sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.