ben varım ilgilenenler bana mesaj atsın sitemi yeni kurdum. Ben de böyle bişey düşünüyorum bunu daha da genişletirsek bu burada konuşuldu heralde bi grup oluşturmak istiyorum. sonra bi de o gruba internet adresi sitelerimiz diye sonra reklam veren gruba verecek sonra herkes sitesine koyacak herkes birbirini destekleyecek falan filan ben gerçekten böyle bişey istiyorum. lafta kalmasın bye bekliyorum :)
Arkadaşlar bence ortak site açalım. Herkes genel olarak bildiği veya araştırabileceği konu başlığıyla ilgilensin. Birkaç arkadaşta sayfa tasarımıyla uğraşsın. E maillere biri baksın diğeri forumla ilgilensin vs.
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
Arkadaşlar bence ortak site açalım. Herkes genel olarak bildiği veya araştırabileceği konu başlığıyla ilgilensin. Birkaç arkadaşta sayfa tasarımıyla uğraşsın. E maillere biri baksın diğeri forumla ilgilensin vs.
o iş yas olay cıkar en sonunda
Ustakalem.com Yeni Yüzü ile karşınızda Ustakalem arkadaşım test yayınına başlamıştır Yeni arkadaşlıklar dostluklar belkide özel arkadaşlıklar içinwww.ustakalem.com >>> www.ustakalem.com <<<
güzel bir düşünce ortaya atmışsınız ama sonuca varamaması kötü olmuş..bu arada siten çok güzel ustakalem:):):)prenses başarılar diler kolay gelsin...
tşk ederim
Baya iiymis siten.Congrulations
saol pegasus
beyler yapmakta bulunduğum screenshot ve haber stem için birileriyle anlaşmak istiyorum yani oyun sitesi olan arkadaş varsa bana verecepği screenshotlar karşılığnıda onun sitesinin bannerını sitemde an sayfada yayınlıcağım islgilenen varsa pm atabilir
Anlasilabilirse iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme