Şimdi Ara

İÇERİK ORTAKLIĞI İÇİN BURADA TOPLANIYORUZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben varım ilgilenenler bana mesaj atsın sitemi yeni kurdum. Ben de böyle bişey düşünüyorum bunu daha da genişletirsek bu burada konuşuldu heralde bi grup oluşturmak istiyorum. sonra bi de o gruba internet adresi sitelerimiz diye sonra reklam veren gruba verecek sonra herkes sitesine koyacak herkes birbirini destekleyecek falan filan ben gerçekten böyle bişey istiyorum. lafta kalmasın bye bekliyorum :)
  • Arkadaşlar bence ortak site açalım. Herkes genel olarak bildiği veya araştırabileceği konu başlığıyla ilgilensin. Birkaç arkadaşta sayfa tasarımıyla uğraşsın. E maillere biri baksın diğeri forumla ilgilensin vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

Arkadaşlar bence ortak site açalım. Herkes genel olarak bildiği veya araştırabileceği konu başlığıyla ilgilensin. Birkaç arkadaşta sayfa tasarımıyla uğraşsın. E maillere biri baksın diğeri forumla ilgilensin vs.

o iş yas
    olay cıkar en sonunda
  • Ustakalem.com Yeni Yüzü ile karşınızda
    Ustakalem arkadaşım test yayınına başlamıştır
    Yeni arkadaşlıklar dostluklar belkide özel arkadaşlıklar içinwww.ustakalem.com
    >>> www.ustakalem.com <<<
  • güzel bir düşünce ortaya atmışsınız ama sonuca varamaması kötü olmuş..bu arada siten çok güzel ustakalem:):):)prenses başarılar diler kolay gelsin...
  • tşk ederim
  • Baya iiymis siten.Congrulations
  • saol pegasus
  • beyler yapmakta bulunduğum screenshot ve haber stem için birileriyle anlaşmak istiyorum yani oyun sitesi olan arkadaş varsa bana verecepği screenshotlar karşılığnıda onun sitesinin bannerını sitemde an sayfada yayınlıcağım islgilenen varsa pm atabilir
  • Anlasilabilirse iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.