Şimdi Ara

İçerisinde 600$ Bulunan Adsense Hesabı Satılıktır (UCUZ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar içerisinde 600 dolar olan ve halen artmakta olan adsense hesabımı satıyorum.
    İçerisinden suanda 600$ vardır.

Nereden Kazandım Bu Parayı ve Neden Satıyorum ?
    Uzun suredir Niche site işe yapıyordum fakat artık bırakmaya karar verdim.

Alacak arkadas ile Adana veya İstanbuldan Yuzyuze Gorusme Yapılır.

Alacak arkadasın reklamalrı 1 hafta daha sitelerimde kalır ve o da hediye olur gunde 40$ kazandıgımı varsayar isek 250-300 Dolar arası bir karda sağlanmış olur.

Yani Yaklasık 900 Dolar İçin istediğim Fiyat : 1000 Tl

Telefon Numaramı Özel Mesaj atarak isteyebilirsiniz.

Surekli Buraya Girmiyorum Facebook adresimde : fb.com/Hamit0158

Alacak Arkadasa Hayırlı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazax3 -- 11 Şubat 2013; 14:28:39 >

• Dostum para lazım ozel bir durumdn dolayı ay bası normalde cekebiliyorsun ama daha 20 gun var :)
  • Adsense hesabı satmak yasak diye biliyorum.Hem birisi sizin adsense hesabınızı aldıktan sonra hesap ismini nasıl değiştireceksiniz ? Kusura bakmayın ama kendi açımdan söylediklerinizi pek inandırıcı bulmadım.Ve arkadaşlara sizinle alışveriş yapmalarını önermiyorum.
  • 1. iSİM DEĞİŞTİRİLİYOR.
    Ayrıca neyi inandırıcı bulmadınız anlamıyorum yaklasık 1 yıllık hasıalt budur çekmişlik yapmadım ayrıca isim değiştiriliyor ve daha hesap eklenmemiştir.İsteyen hesap ekleyebilir.

Çamur at izi kalsın mantıgı var sanırım benim için farketmez cok sukur maddi sıkışıklıgımda gitti artık satmıyorum ay basında cekerim paramı..
    İyi forumlar.
  • Çamur atmak gibi bir niyetim yoktu ayrıca kullanıcı adı değil söylediğim alacaklı hesap adıdır hesap eklenmiş olup olmaması da sorun değildir ama hesap ekleyeceğiniz zaman hesabı açan kişi ile banka yada çek alacaklı ismi aynı olmak zorundadır.Hesabı ekleyeceğiniz zaman sizde ona dikkat edin ki 600$'ınız boşa gitmeden alabilesiniz.Gördüğünüz gibi benim amacım bilmeyen arkadaşları bilğilendirmekti,siz de bilğilenmiş oldunuz.
  • O isimde değiştirilmektedir sizce bilgilenin az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.