Şimdi Ara

ICF ankastre set (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
2
Favori
76.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir ili içinde arıza durumunda yeterli servis varmı?
  • http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-icf-ozel-ankastre-set-5~I02000122.aspx

bilenler kullananlar şikayetçi olanlar yorum yapsın lütfen.fırında turbo yazmıyo bi problem olurmu acillll cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

quote:

Orijinalden alıntı: andy anderson

http://www.kalede.com/Products/Kaledekor-katalogu/PID-icf-ozel-ankastre-set-5~I02000122.aspx

bilenler kullananlar şikayetçi olanlar yorum yapsın lütfen.fırında turbo yazmıyo bi problem olurmu acillll cevaplarsanız sevinirim

6020 En alt segment fırın bu yuzden uzerinde turbo fan bulunmaz. Normal sogutma fani vardir fakat turbo dedigimiz konveksiyonel ısınmayı saglayacak arkada olan fan malesef bu tip fırınlarda yoktur.

Alacaksaniz... 6052 yada 6170 gibi modelli urunleri tercih edin

dezavantajı nedir dostum söylersen bi zahmet

• Icf Henien 3' lü Ankastre Set (Icf 2817/443 4G Emniyetli Cam Ocak+ Icf 6016/496 7 Fonksiyon Fırın + Icf 5272/487 Camlı Davlumbaz)

seti spariş ettim gelip kurulduğu zaman yorumlarım sizler için
  • Sn exeter

7/9/2011 tarihli mesajım da belirtmiştim

"... ocağın alev kısmındaki demirlerinde sorun var. Üstüne yapışan yanık kirleri maalesef bir türlü çıkaramadık. söz konusu kirler için önerisi olan olursa, böyle çılgın temizleyiciler falan, çok ikrama geçer."

Buna yönelik bir tavsiyeniz olur mu?

Ya da o demirleri yapışmayan cinsleriyle değiştirebilir miyim?
  • quote:

Cam ocak geldigi zaman ızgaralarda yada ızgaraların yerlestigi aynalarda renk farki varsa servisten yenisini isteyin. fabrikadan yenisini gonderirler

eyvallah exeter bilgi için
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR;
    Icf hakkında sizlere bazı yorumlar yapmak istiyorum ki şuan evine bu tip malzemeler alacak kişilerin daha dikkatli seçici ve sonradan üzülmemeleri açısından bir nebze bile olsa fayda sağlayacağı kanatindeyim.Öncelikle ben uzun araştırmalardan sonra evime ICF marka bir fırın,ankestra mikrodalga ,ankestra dolunay modeli ocak aldım.ocak daha mağazaya geldiğinde cam kenarlarında çatlaklar var diye servisvasıtası ile yenicam siparişi edildi.gelen camda ciziklerden ötürü geri gitti ve ricamız üzerine daha dikkatli olarak bakılsın temiz bir cam gelsin denildikten sonra (aslında böyle bir rica ya gerek olmamalı arıza veya hatalı bir ürün parçası için daha dikkatli olunmalı zaten)2. bir cam geldi.cam temiz ve sorunsuzdu.bu camı alarak mutfagıma set üstüocağı kendim monte ettim.Camı değiştirirken gördüklerim beni adetaüzmüştü.Çünki bu ocağı toplayan kimse öyle bir gelişi güzel iş yapmışki,beklerin altında bulunan sızdırmaz yuvarlak contalar tamamen boşta gayri nizami olarak yerine bile oturtulmamış bir vaziyette gözüme ilişti.İlk olarak ürünüaldığımızda mağazada incele esnasında cam çatlaklarını gördüğümde,bunuda far etmişsatıcı arkadaşla bu konuyu konuşarak ne özensiz bir silikon yapmışlar biz onu o an silikon zannetmiştik.çünki cercevenin dışına taşmıştı.alev gözlerinin çercevesini sökünce o taşkının aslında sızdırma çontası ve camın ocak tabanına tesbidiiçin yastıklama contası olduğunu anladım.yani anlayacağınız montaj esnasında bu işi toplayan işçi arkadaşın işinden bir hayli memnuniyetsizliği vardıki bu şekilde gelişi güzel bir montaj yaptı.Çünki bunun tek açıklaması bu olur.yani çok yoğunuz ,insan hatası falan filan olmaz.neyse gelelim fırına ;fırın benim evde bolca kullandığım bir mutfak aleti.sürekli fırın poşedi içinde balık ve et türü yemekler yaparım.ilk seferinde fırını kullandık fakat kendiiçini soğutma fanı var o devreye girince üst komşuevde matkap çalıştırıyoruz diye aşağı indi.durumu anlattık.kendi gördü ve ses çıkarmadı. bir uğultu bir gırlama zannedersem kasa saçları esnek ve vibrasyondan ses çıkartıyor.bu arada fırını yerine oturturken yere düşen bir vide aklıma geldi.tornavida ile tüm vidaların gevşekliğini almış ve o an be arkadaş neredeyse bunu demonte göndereceklermiş diye amca oğlu ile şakalaşmıştık.Bu arada kapak üstündeki hava çıkış ızgarasından bir kaşıkla içeri doğru biraz esnetinde ses kesiliyor.birde mikro dalga var.mağazada onuda açtık.İlk koliden çıkanda koca bir çizik vardı.2. koliyi açtık ve ben biraz mahçup neden mahcubiyet hissettiysem bilemiyorum,fazla bakmadan 2.tamam dedim.aldık fırını ve mikroyu arabaya attık .Ocak elde yoktu siparişle sonradan geldi.Neyse seriven bitmedi.Bu arada Icf serviside karşı komsum.(senedir tanırım ama işte adı servis.Lambur lumbur.Ben servislik konusunda sıkıntı yaşamam sadeceparça olsun ben hallederim diye düşünüyorum.O yüzden servislik için çok kasmadım.Bu arada mikroyu açtım kapakta 3 hata.1 çok yakından baktığında görülen çizik.2 uzaktan ışık vurduğunda görülen ufak bir göcük.3kapak yamuk.Evet 3 üründe ayrı ayrı numune hatalar ve ayıplar var.Ocak camı böyle olunca mikroyu hiç gönderesim gelmedi.Kapagı kendim düzelttim.Çizik ve vuruk ta öyle sorun değil dedim.Ama fabrika ile bu konuyu görüştüm.bana şunu söylediler.abi mallar çinden geliyor birkonteynırda önden ortadan arkadan alıyoruz mal tamam diyoruz satışa sunuyoruz.hatalı çıkarsa birebir değiştiriyoruz.Yani anlayacağın kiloyla alıyoruz tane ile satıyoruz.Hatalı olanları atıyoruz.:))Evet daha durun şimdi beni bu yazıyı yazmama sebep olan asıl durum bunların hiçbiri değil.nede olsa hepsi kul yapısı telafisi olur.Önemli olan nihayi memnuniyet.
    3hafta sonra ocak camımız geldi eve taşındık mutfak artık bize hizmet edecek,doğal gazımız açıldı büyük bir hevesle ocağımızı yaktık.Birde ne olsun o ana kadar fak etmediğimiz bir durum. bir orta pilav tenceresi ile bir küçük çelik tencere aynı anda ocak üstüne konduğunda tuşlara yakın olan tencere tuşların üzerine biniyor.Tuşlar ısınıyor ve eriyecek.Bunu en beceriksiz insan bile görür.Hemen fabrikayı aradık.Durumu anlattık.Onlar bize argemiz durumu araştırsın sizi madur etmeyiz dediler.aradan 3-5 gün sonra şu yazı ''Yalçın bey merhaba Kalite biriminiz den gelen bilgiye göre ocak sıcaklık değerleri normal, Fotoğraflara bakarsanız uygun ölçüde tencere kullanıldığı takdirde 3 gözü aynı anda kullanabiliyorsunuz. Sonuç olarak ocak normal deniyor, değişim yada iade durumu uygun değil.''Bu arada komşu olan servisede bu konu ile ilgili görüşüp gel bir rapor tut dedik fkat servis ya bir fabrika ile görüşelim abi dedi.Bizde komşumuz herhalde sorun olmaz düşüncesi ile pek müdahele etmedik.Ve halen bu malın kullanılabilir olduğunu savunuyorlar.Ben onlara bu ürünü severek ve beğenerek aldık bunun için ada tipi bir mutfak yaptık,fakat bununlasadece tekbir tencere pişirilir,öndeki gözlere ise sadece cezve konulabilir dedik adamlar biz baktık araştırdık üç tencere konur diyor.Zannedersem bunlar çocukların oyun oynadığı tencereleri koyarak denediler ocağı.Evet arkadaşlar sizlere herşeyi anlattım.310 tl aldığım bir ocak için koskoca üretici dediğimiz bir firma bir müşterisini bu rakam için geriçeviriyor.Kişiler kendi fevri davranışlarından ötürü firmalar kan kaybediyor.Kurumsal değiller.Sattıkları malın arkasıda değiller.Sadece malının arkasında durmak arızasını gidermek değildir.Müşteri memnuniyeti ile kullanıcısı mutlu etmektir.ama malesef bu insanlar sınıfta kaldı.hemde 310 liralık bir sınavı veremedikleri için ....Yorum da almak ta almamakta sizin kararınız.

• Daha bir fotograf çekmedim. Fakat bugün yarın muhakkak çekerim.siteye iletirim.ilgiden ötürü tşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy anderson

quote:

Cam ocak geldigi zaman ızgaralarda yada ızgaraların yerlestigi aynalarda renk farki varsa servisten yenisini isteyin. fabrikadan yenisini gonderirler

eyvallah exeter bilgi için

hocam şöyle ki; bizim demirler -avamca ifadesiyle- pütürlü. yani pütürlerin arasında giren artıklar ne yaparsak yapalım temizlenmiyor. Eskiden kullandığım ocaklarda böyle değildi. demirin üzeri düzgündü ve muhtemelen kir tutmayan bir maddeyle boyanmıştı. Çoğumuzun ocağı böyledir, cifle vs silince temizlenir. Ama bu pütürlü demirler temizlenmiyor.

O bakımda sormuştum, zaman bulunca servisten isteyeceğim, o zaman yeniden haber veririm.

• fotografları çektim fakat yükleme yapamıyorum.boyut çok büyük olmuş.bu yüzden hata veriyor.geçikme ondan oldu.çep telefonu ile çektim fotoğrafları bilgisayara aktarmak için kablomu bulamıyorum.malum yeni eve taşındığımızı belirtmiştim.daha açmadığımız koliler var.durum budur.saygılar.
  • Dosya çok büyük ! cep telefonu ilede cektim fakat aynı hatayı tekrar verdi.resimleri siteye koyamıyorum.sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAANTEMİZEL -- 30 Aralık 2011; 10:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAANTEMİZEL

Dosya çok büyük ! cep telefonu ilede cektim fakat aynı hatayı tekrar verdi.resimleri siteye koyamıyorum.sevgiler.

office'in kendi programları ile bile dosya boyutlaırını küçültebilirsiniz.

fotonun üzerine sağ tıklayın.

sırayla,

open with/birlikte aç
    microsoft offfice picture managaer
    edit pictures
    sağdaki menüden change picture sizes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 30 Aralık 2011; 19:10:25 >
  • quote:

Sn. exeter,

Tesadüfen bu başlığı gördüm ve ICF set üstü ocak kullandığımız için içeriği okudum ve sn. kaantemizel in şikayetlerini görünce "bende bu tarz sorunlar yaşadım" dedim. Sonra sizin bu konu ile ilgili çözüme dair yardımcı olmaya çalıştığını gördüm. ICF ile ilginiz kalmamış sanırım ama yinede forumda destek oluyorsunuz gibi anladım ve hazı başlığı varken ben de ICF ocağımız ile ilgili bişeyler yazayım dedim.

1,5 sene önce ICF nin gaz emniyetli ve ateşlemeli set üstü inox ocağını aldık. Modelini hatırlamnıyorum ama gerekirse faturalardan bakabilirim.
    Aslında Bosch marka fırınlı ocağımız var ama kiracı olarak taşındığımız evin mutfağı ankastre olunca ve ev sahibi mutfağa özel ankastre (gömme) ocak yaptırmak istemeyince set üstü ocak almak zorunda kaldık. Davlumbaz inox (görünümlü) olduğu için ocağı da inox almak istedik. Uzun araştırmalar yaptım çünki f/p yönünden her alacağım ürünün ihtyaçlarımı karşılaması isterim. Ayrıca istedim ki gaz emniyetli olsun, ne oluuur ne olmaz...
    Sonunda aldık bu ocağı ve bir tanıdık vasıtasıyla fabrikadan direkt geldi. Ürünün kutusunu daha ilk açtığımda şok oldum. Çünkü ocağın 4 üst köşesinde de vida kapakları var. Küp şeker boyutundaki bu kapakların nedeni, sonradan takılan vidaları gizlemek. Evet kapaklar inox a uygun olarak gri takılmış ama malum en sık temizlenen mutfak mazlemesinin bir de bu kapaklar ile temziliğinin zorlaştırılması tam bi saçmalık. Hatun "neyse olsun 2 dk fazla uğraşırım" dedi beni yatıştırdı. Sonra bu vidaların sonradan neden takıldığını araştırdım ve ortaya çıkan sonuç: bu setüstü ocaklar standart olarak çakmak özelliğine sahipmiş ve sonradan fabrika, ürünlere gaz emniyeti takmak isteyince, montaj için bu vidalara gerek duymuş ve bunu da o kapaklarla yapmış. Üstelik bu kapaklar, ihtiyaç olursa servis tarafından dahi açılamaz çünkü 2 tanesi boşa dönüyor. yani 2 parçadan oluşan ve birbirine vidalanab bu kapak sisteminin alt parçası, vida ile yeterince sıkıştırılmadığından alt parça da boşa dönüyor ve kapak açılamıyor. Hadi bunu da görmezden geldik. Bu arada o kapakların çok amatörce takıldığını söylemeyi unuttum. Yani yamuk yumuk.

Neyse servis tarafından montajını yaptırdık ve ocağı yakmayı denediğimde 2. facia:
    Düğmelerin bazıları zor dönüyor. Bazıları çakmak için bastırıldığında geri çıkmıyor ve çakmak çakmaya devam ediyor. Bazıları yerine o kadar yamuk oturmuş ki, ocağın deliği ile düğme birbirine sürtüyor ve simetri yok. Sanarsınız ki ilkokul çağındaki bir çocuğa ocak yaptırmışlar.
    Daha bitmedi. Bu düğmelerin üstündeki gümüş renkli kapaklerın 4 ü de en basit bir harekette düşüyor.

Bunu servise söyledik ve "yapabileceğimiz bişey yok, ürün böyle üretilmiş" dediler. Tuttuk fabrikayı aradık, beni hatırladığımda dahi sinirlendirecek bir sürü cevap verdiler. Kısaca olağan mış gibi bahsettiler. Bunu da sineye sardık.

Aradan zaman geçti, şimdi vida kapaklarının rengi attı. Sanarsınız ocak 6-7 senelik. Düğmeler daha beter bir halde. Bazı gözleri kullanmak bile istemiyoruz artık.

ICF ürünlerini, bu ürüne bakarak "kötü" kategorisine sokacak kadar mantığımı yitirmedim. ICF genel olarak kaliteli bir görünüm sergiliyor.
    Ama tüm bunları sineye sarmışken, bu yazıları görünce yaram deşildi ve ben de ICF ile ilgili yaşadıklarımı yazmak istedim. Bilmiyorum bir olumlu gelişme yaşanır mı ama ICF alacakları bu tarz bir sorun yaşamaya hazırlıklı olmaları, hatta benim gibi sessiz kalmamaları konusunda uyarmış olayım.

• quote:

Peki bir tanidik vasitasi ile aldiniz tanidiginiza hic sormadiniz mi?

Bakin ben ICF yi savunmuyorum. varsa resim koyun. sunu yasadim demektense en azindan sorun budur diyin ki size arka cikalim. 4 tane kup seklinde vida gizleme kismi olacagini sanmiyorum. ayrica guvenlik icin olacak birsey sadece havuzlari ve valfleri etkiler bunlarada yandan cikisli valf kullanilir ve sorun cozulur cokta zor birsey degil. Yani gaz emniyeti ile o 4 taraftaki vidanin pekte bir anlami olacagini sanmiyorum. havuzlarda thermocouple yeri vardir. istenildigi taktirde takilabilir.
    Neyse dedigim gibi resmini koyun bende size aciklayayim yada yardim edebilirsem edeyim. ICF sattigi ozellikle ankastre urunlerde arkasinda duruyor.

Sobalari (simtas ) icin birsey diyemem cunku kullanilan komurun kalitesi ve verdigi isi farkı her komurde farklı oldugundan sirket politikalari izin vermiyor.

Tanıdığa neyi soracağım?! Servis bile üstlenmezken o "kusura bakma yardımcı oldum pen parasını vereyim" mi diyecek . Yapığı iş sadece piyasa bulamadığım gaz emniyetli modeli bulmamı ve üstelik %10 indirimli almamı sağlamaktı. Dolayısı ile sorgulanacaklar arasında değil.

"Küp şeker" boyut anlatmak içindi. Biçim değil. Tabiki yuvarlak bir kapak. Fotosunu ekleyeceğim, şu an gördüm ve direkt yazdım, hazırlıklı değildim buraya yazmak konsunda. Bir ihmal değil "yani şunu yaşadım diyip" bırakmıyorum.

Diğer taraftan gaz emniyeti için bunun yapıldığını belirtmem, sökerek incelemem sonucunda değildir. Piyasada o model, gaz emniyetli olarak geçmiyordu. Ama sonradan onun gaz emniyetlisinin de olduğunu öğrendik ve aldık. Gaz emniyetsiz olanda o vida ve kapakları yok. Bu da araştırmadan bile akla "gaz emniyet sisteminin imalattan sonra projeye eklendiğini akla getiriyor. Fakat demonte edilen sistemi kasaya tutturmak için en basit olan "vidalama" yöntemini kullanmışlar. Çok irdelemeye gerek yok, fotolarda görünce anlayacaksınız.

Son olarak, bırakın ICF yi, hiç bir marka ve modelde bu tarz bir köşe vidası yok. "Orjinal" olmadığı bundan bile yola çıkınca belli oluyor.

Bu arada destek olmaya çalıştığınız için kendi adıma teşekkür ederim. Yazdığım hiçbirşey sizinle ilgili değildir. Soruna olan tepkimdir.

• quote:

Madem bana olan tepkiniz degildi sevgili exeter diye niye basliyorsunuz yaziniza...
    Baska markalar derken diger markalarin uretimini gormedim ama ICF nin piyasada ki tek camset ustu ocaga sahip oldugunu hatirlatayim. Birseyler yapiliyor sizin durumunuzu bilmiyorum tepkinizde belki haklisiniz belkide haksız. gorebilmek icin resim istedim. Vidalamadan baska bir yontem anca zorlayarak gecirme olur buda inoxun egilmesine yada seklini kaybetmesine neden olabilir.
    Ayrica dediginiz gibi belki ilk uretimlerde bu tip sorun olmus olabilir cunku EPDK Türkiyede satılan ocakların hiç biri emniyetsiz olmayacak ibaresi geldigi anda gecici cozum olarak uygulanmis bir metod olabilir. bu tip bir durumda ne yapabiliriz bakariz.
    Su anda satilan hic bir ocak emniyetsiz olamiyor. Bu yüzden gaz emniyetli olarak gecmiyor olabilir.

Size tepki yapmamın ne amacı olabilir.
    Sn. Exeter diye başlamamın amacı, mesajınıza alıntı yapmam, dolayısı ile size sitenin giriş yaptığınız anda yazı yadığınız topikle ilgili sinyal vermesini sağlamaktı. Ayrıca sayın kaana yol göstermek amaçlı olarak yazdığını yazı dolayısı ile böyle bir durum da olduğunu anlatmaktı. Yardımcı olurum şeklindeki yorumunuz...
    Kaldıki size tepki yapmak bana ne fayda sağlayacak.
    Bunun yanında tepki yapsam açıklama yapmam, fikrinize yada şahsınza karşı olduğumu söylerim. Ne diye bi kaç satır fazla yazıp açıklama yapayım.
    Son olarak o mesajdaki açıklamayı yapmama rağmen, halen "niye" diye sormanız, benim yalan söylediğimi iddia etmeniz anlamına geliyor ki, o apayrı bir konu...
    Çok sert üslubunuz var, yazdığınız tüm yazılarda sertlik dozu yüksek, bu nedenle özellikle "üstünüze almayın" diyorum ve bu kez işi çok farklı noktalara sokuyorsunuz. Ben işin bu tarafında değilim. Amaç forum ise, amaç bişeyler paylaşma, yardımlaşmak ise, bunları bir kenara bırakın...Alıngan davranmayın...
    Gelelim burada yazma amacımıza:
    Halen ICF nin kötülemesini yapmışım gibi, ICF yi ayrıan özelliklerden bahsediyorsunuz. Ben açıkça diyorum ki: "Genele vurulamaz bu hata". Birçok tüketici, tek bir üründe bile kusur göre, o markaya komple "kötü" diyor. Ben ise tam tersi mantıklı yaklaşıyorum. ICF nin üstünlüklerini anlatmanız, burada asıl konunun irdelenmesini sağamayacak.
    ICF vidalama yapmış diye şikayet etmiyorum. ICF, kullanım alanında vidalama yapmış diyorum. Diğer markalarda zorlayarak mı geçiriyorlar. Tabiki vida yada sekman kullanıyorlar, AMA DİKKAT: ALTTAN VE GÖRÜLMEYECEK ŞEKİLDE.
    Emniyet uygulamaları konusunda bilgim var, o nedenle zaten ocak bu hale getirilmiş. Ama sonradan olduğu için sorun olmuş.
    Vidaların tek sorun olmadığını da hatırlatmakta yarar var. Odak noktası orası gibi oldu. Düğmelerin sorununa ne demeli? Yapılan bu "hatalı montaj" düğmelerin kenara dayanmasına neden olmuş. Ve bahsettiğim sorunlara yol açıyor.

Tüm markalar ve tüm ürünlerde (telefon, tencere, vantilatör aklınıza ne gelirse), eğer bir özellik eklenirse, model numarasına da bir karakter yada tanımlayıcı bir kod daha eklenir. Örneğin kaplolu bir traş makinesi var ve numarası xw-301. Eğer bu traş makinesinin şarjlısı da varsa xw-302 veya xw-301s v.s. oluyor. Bu üründe model aynı, fakat sadece anılırken gaz emniyetli deniyor. Bu da zaten ürünün ar-ge sırasında bu nitelikte üretilmediğini ayrı bir göstergesi.

Mühendis, satış temsilcisi veya CEO olmaya gerek yok. Hiçbir setüstü ocakta, tepeden vidalama ve vida kapatma yok. İnternetten 5 dk araştırın. Hiçbir resimde bulamazsınız böyle birşey.

• Kıvanç bey merhaba

Biz ICF olarak firmanın ürettiği ürünler olarak genel anlamda memnunuz ve herkese de seve seve tavsiye ederiz ama ankastre ürün imalatında bulunan Bosch, Siemens, Arçelik veya Vestel gibi markaların servis anlamında seçtikleri kişiler veya firmalar biraz daha konulara daha hakimler fakat ,ankastre ürün üretimi yapan diğer firmalara bakarsak mesela bundan 1,5 yıl önce ilk kiracı olduğumuz evde set olarak Reccini adı altında bir markanın ürünleri vardı adamların firma olarak hem kendisi hemde bulundukları ilde servis hizmeti sağlayan firmaları sıfırdı.Bir inox ocağın piezo çakmaklarının neden kendi kendine çakmasını ,davlumbazın çalışırken neden motorundan uğultu geldiğini bulamadıkları gibi ürünlerinin hatalarını da kabul etmeyen firma ve servisler var.ICF ürünleri almak için servis bilgisi istediğimde 1 yılda bulunduğum ilde 3 kez servis hizmeti el değiştirdi.Bu bizler ve günlük yaşamınızda sizin de kullandığınız birçok ürün dahilinde güven ,imaj ve fırmanın markanın arkasında durup durmama gibi soru işaretleri oluşturuyor.Tüketici olarak en küçük sorunda biz de tüühh kaka diyoruz.Bakın aşağıda linki bulunan ürünleri aldığımızda bulunduğumuz ilde ki servisten montaj için gün aldık.Neyse servis geldi güzelce davlumbazı ,cam ocağın montajını yaptı sıra fırına gelince daha önceki markadan gördüğüm için fırın mutfak dolap yerlerine vida ile ayrıca monte edilmişti.Bizim servis tam tersi ise vida ile dolaba montajın yapılmasını uygun görmedi neymiş ileride fırını çıkarmak istersem diye montaj yapmıyoruz dedi fırını yerine koydu baktı çalışıyor gitti arkasından bu yarım işini alırsın alet çantanı sen tamamlarsın şimdi burada firma olarak ürünler gerçekten çok şık ve hoş ama servis yüzünden notu kırıldı insanlar işte bu servis hizmeti yüzünden buna benzer olaylar nedeni ile bu tarz çalışan markalardan uzak durmaya çalışıyor. Neyse gelelim konumuza hatırlarsanız size daha öncede cam ocakların temizliği ile soru sormuştum.Temizliğinde Scotch-Brite™ Vitro Seramik Ocak Temizleyicisi kullandığımız halde maalesef temizliği çok zor ve imkansız denecek şekilde ben fabrikada bizim arkadaşların kullandığı farklı bir ürün varsa onu size tavsiye ederim demiştiniz acaba bu marka dışında kullanılan veya bizim bulabileceğimiz yerler tavsiye ederseniz çok memnun olurum ikinci olarak fırında geçen akşam balık ızgara yapmayı denedik ama yarım kaldı kullanım kitapçığında fırın ön kapağını açık bırakma aparatı yazıyordu ama bize gelen ürününü kolisinde buna benzer bir parça çıkmadı ekstra alınan bir parça mı yoksa eksik mi gönderilmiş olabilir ücret ile alınan bir parça ise ortalama fiyatını da bildirebilirseniz sevinirim.Yeni yılınız da kutlu olsun...

http://www.urunyorumlari.gen.tr/icf,gloxinia,ankastre,3lu,set,2817,443,4g,emniyetli,cam,ocak6010,496,7,fonksiyonlu,digital,autoclean,firin5303,,603,inox,davlumbaz_sfx23999.drt

• Kıvanç BEY MERHABA,

cep telefonu ile cektiğim fotografları yine sistem almadı.bende bu şekilde size ulaştırıyorum.siz kendiniz koyma imkanınız varsa koyarsınız.bu e-posta eşimin. benimle diyaloğa geçmek isterseniz kaantemizel@temizelbilisim.com benim e-posta adresim.
    bu arada ben sizden direk olarak bir yardım yada çalışma istemedim.teşekkür ederim ama siz kendiniz bir girişimde bulundunuz.Gereksiz bir tavır ve tutum içine girmenizi anlayamadım.Ben sadece konuyla ilgili olarak sıkıntımı forumunuza gönderdim ki forum amaçına ulaşsın.insanlar okudukları ve araştırdıkları hakkında alternatif düşünce ve tecrübeleri paylaşsınlar.Genede ilginiz için teşekkür ederim.

SEVGİLİ FORUM OKURLARI KIVANÇ BEYİN E-POSTASINA ÖZEL OLARAK GÖNDERDİĞİM BU MAİLDEN SONRA KIVANÇ BEYİN KONUYLA İLGİLİ TUTUM VE DAVRANIŞI BAZI ARKADAŞLARINDA DİKKATİNİ CEKMİŞ OLSA GEREK Kİ FORUMDA BUNU BELİRTMİŞLER.YUKARIDAKİ YAZIDAKİ NEZAKETİ VE MASUMİYETİ ALGILAMAYAN BİR İNSANDAN ASLA BİR YARDIM VE FAYDA OLAMIYACAĞI KANATİ İLE KIVANÇ BEYE HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.SONSUZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE......

• Bu arada Icf ye karşı bir sempatiniz olduğu saldırgan yaklaşımınızdan açıkca anlaşılmakta.Yada Daha önceden yaşananlardan ötürü bir endişe hakim.Aman başımız derde girmesin,forum ile bir markayı karalama yapmayalım gibi korkular sezinleniyor davranışınızdan.Ve ayrıca konu tencere ebatı değil resimde konulan tencere de büyük bir tencere değil efes şise birasını yatık olarak ançak içine alıyor.Konu olan (sevgili dostlar fotoğrafta alev ile tuşun yakınlığına bakın) alevin tuşa mesafesi.Ve ayrıca bu konu ile ilgili olarak zannediyorum kiIcf ile görüştünüz ve onların azından çıkan cümlelerle foruma yön veriyorsunuz.Tabiki biz isteyerek aldık.Kimse zorla satmadı.Fakat ülkemizde müşteri memnuniyeti var fakat sizin gibi zihniyette olan firma ve kişilerden ötürü bu hice sayılıyor.Ama birde konunun SIHİ yani güvenlik içeren bir tarafı var.Bunu görememeniz çok açı.Evde yemek yaparken kimse ocak başında beklemez.Bu Bir yangın tehlikesi içeren bir durumdur.Biz bu tehlikeden yola cıkarak ürünü değiştirmek istedik.Bu benim için çok büyük bir sorun dğil neticede 315 tl. çöpe atarım.Ama sen kıraldan çok kralçılık ile çok yıpranır üzülürsün.Bunu çok dert etme boşver ocak öyle yada böyle bir şekilde hallolur.Aman sen kendini sakın üzme........::))

• quote:

Dikkat cekmek istiyorsunuz exeter bana da yardimci olur musun gibi bir cok arkadas gibi cevap alabilirsiniz.. konuda bu tip yaklasimla gelip pozitif yardim alan kiside mevcut. sizin gibi yirtici davranip hic birsey alamayanda. burada bir suru kelime dokmek yerine 1 tane resim ekleyerek yardim istemek yerine sadece laf kalabalikligi yaparak yardim bekliyorsunuz uste cikmaya calisiyorsunuz. resim ekleyin yardimci olayim diye ilk mesajimda belirtmistim.
    Ben kavga aranmiyorum cozebilecegim birseyinizde olsa bu sekilde bana cok bilmislik taslayip beni bastiracaksaniz bastirin arkadasim kendiniz kaybedersiniz. ceo vs olmaya gerek yoksa sizi alsinlar ICF ye siz ogretin herkese ne biliyorsaniz... Bu tip konusmalar size karsi bakis acisini degistiriyor bilginiz olsun. kaan beyin yaptigi gibi yapmayin. resim ekleyin zamaninda ilgilenin ben ilgilenmezsem suclu ben olayim altinda kalmis olup ben bastirayim ama siz bu sekilde ICF de biri ile konusursaniz yardimci olacak kisi yardimci olmaktan vazgecer...

Bu konuda bir olayi anlatayim. Yurt disina yapilan bir ithalattan sikayet gelmis. inox paslaniyor diye( inox paslanmaz celiktir) ve leke leke kaliyor sikayeti iletildi. resimleri istedik ve karsimiza 3.8w a sanayi icin kullanilan buyuk tencereyi koyup bunu isitmaya calisan sonra yemeklerin uzerine dokuldugu ve bunu kezzapla silmeye calisan bir musteri oldugunu ogrendik. siz olsaniz bu musteriye destek verir misiniz?

Sizden tek ricam bana karsilik savunma yerine resim ekleyin. ben resme gore hareket edeyim. ben 6 ay calistim ICF de hic ustten vidalanan urun yoktu. Bu yuzden resimsiz hic bir dediginizin benim icin anlami yok. 3 yada 4 tane setustu var zaten. 411,455,486 bu kadar set ustu modeli uretilen. hic birinde ustten vidalama bulunmamakta.

Sn exeter;

Cidden.. hiç tarzım olamyan bir yere sürüklüyorsunuz beni. Çeşitli forumlarda gerilen, kavga eden, hakaret eden yazıları gördükçe hep hayret etmişimdir. "Altı üstü bir sanal ortam, bu kadar gerginlik niye" diye. Gerilecek kadar yazmak bana hep anlamsız gelmiştir. Ancak yıllar boyunca bana garip gelen bu durum şimdi görünen o ki başıma geliyor. 2012 yılının forumdaki ilk mesajımın bu olduğuna cidden üzülüyorum şu anda. Ancak bu kadar itham karşısında susmak da hiç bir insanın kabullenemeyeceği birşey. Okuyanlardan özür diliyorum öncelikle:

Yardımsever yaklaşımınız ve ego dolu ifadeleriniz çelişiyor. Gerçekleri duymak hoşunuza gitmedikçe yeni absürd tezlerle kişisel olarak burada küçültücü ifadeler kullanmaya başlıyorsunuz.
    En başa gelelim ve bakalım size herhangi bir çıkışım, sitemim, sataşma v.s. gibi bir yaklaşımım var mı? YOK. Sizin alınganığınız nedeniyle verdiğiniz cevabınızdan itibaren bu konu başlığından sapıp sadece laf kalabalığı başlıyor. Alıngan davrandığınızı halen kabul etmeyip bir de bana "yırtıcı" demeniz hakikaten artık işi çözülmez bir boyuta soktu.
    Ve son altın vuruşunuz: "Bu tip konusmalar size karsi bakis acisini degistiriyor bilginiz olsun" diyorsunuz. Akla şu geliyor, sitede yöneticileri ve bölüm yöneticileri ve bölümlerde uzman olarak bildiğimiz kişilerle oturup hakkımda "performans değerlendirmesi" yapmışsınız da bana geri bildirim yapar gibi konuşuyorsunuz.

Bu topikte yazdığım onca şeyden sadece görmek istediklerinizi görüp halen aynı şeyleri söylüyorsunuz. Bakın tekrarlıyorum: üslubunuz çok sert. Kimi insan bunu sindirir, kimi sindiremez. Kimi gerçeği söyler kimi söylemek istemez. Bende size ters gelen şey: bunu sindirememem ve gerçeği size söylemem. Bu da sizin gözünüzde beni yırtıcı yapıyor. Bu topiği ilk okuduğumda ve yazma kararı dahi vermemiş iken dikkat çeken ne oldu biliyormusunuz: "sert üslübunuz". Hatta ben de ICF ile ilgili tecrübemi paylaşayım diye aklımdan geçiriken "inşallah exeter nickli üye bana da böyle konuşmaz" diye arka planda aklımdan geçiriyordum... ki korktuğum başıma geldi.

Bakın ben en başta zaten dedim ki, ben ICF den aldığım bu ocakla ilgili zaten olumsuzlukları sineye sardım. Şimdi halen de çok umurumda değil. Ha çözülürse ne mutlu bana. Değilse de zaten eski sistemle kullanmaya devam edeceğim. Yılsonu, yılbaşı telaşesinden resim ekleyemek mümkün mü acaba, bu işten kaçıyormuşum gibi sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz.

Bakın son bir şey daha söyleyeceğim. Sonra da burada konuşulan "ICF ankastre ürünleri" dışında burada tek bir şey daha söylemeyeceğim. Bunu lütfen ilk olarak yakın bir dostunuzun söylediği birşey gibi değerlendirin. Sonra da istediğiniz kadar sinirlenin ve bana yine deşarj olun. Ama dilerim ki bunu 30 saniye bir düşünün: Bir yıl kadar önce arkadaşımın babası vefat etti. Ben babasını tanımazdım. Ama vefat sonrası kendisi babasını biraz anlattı ve farklı bir insan olduğundan bahsetti. Babası doktormuş ve gata dan emekli olmuş. Emeklilik sonrası da bir süre dışarıda hekimlik yapmış. Çok iyi bir hekim olduğundan ve işine çok bağlı olduğundan bahsetti. İnsanları bir reçeteyle göndermek gibi bir leyi asla yapmazmış, cidden derinlemesine rahatsızlığı tespit edip, sonra tedavi uygularmış. Fakat bir özelliği varmış ki, onun bu "mesleğinin erbabı" modelini gölgede bırakıyormuş. Oda şuymuş; insanları muayene ederken veya tedavi ederken adeta dövüyormuş. Meslea stetoskopla hastanın çiğerlerini dinleyecek...önüne dön, arkanı dön nefes al v.s. komutlarını bağırarak azarlayarak yaparmış. Ve hatalı bişey yapan olursa bağırırmış. Ve işte bunun gibi sürekli dövercesine hastalarına yaklaşırmış. İnsanlar ondan korkarmış.

İşte arkadaşım bunu anlattığında aklımdan ilk şu geçti: o zaman iyi bir hekim olmasının ne anlamı kaldı ki. İnsanlar korkudan ona gitmek istemez ki....

İşte bu kadar efor saredip yarım saattir bana bunları yazdıran şey de bu. Yardımci oluyorsunuz ama "dövercesine".

Saygılarımla

• Sizlerin sorunlarini dinleyip cozum uretmeye calistigim icin beni bagislayin. Sizlere yardim etmeye calismak buyuk hataymis. bir daha beni bu konu uzerinde rahatsiz etmezseniz kendi basinizin caresine bakarsaniz sevinirim.
    Iyı gunler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.