Şimdi Ara

İçim yanıyor bugün onu bir başkasıyla gördüm. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eng304

quote:

Orijinalden alıntı: Tr1ppy

quote:

Diablo 3 ile unutmaya çalışabilirsin :(
    Ama ilk günler biraz bunu dinle :(
    http://www.youtube.com/watch?v=TgGXZue2D3s

zaten 25 inde askerim kardeş bu online oyunlar falan hikaye geçti bizden çocukluğumuzda kaldı içim bulanıyorum awk yıkıldım resmen herşey bir anda değişti bundan sonra ne olacak 4 senelik çıktığım onun için yaşıyordum resmen beni hayata bağlayan oydu nefes alıp vermek acı geliyor ulan

29 yaşındayım şuana kadar bende epey aldatıldım ama aldatanları bende sevmiyordum hiç umrumda olmamıştı bile. Sadece bir kere gerçekten üzülmüştüm o da çok eskiydi.

Kardeş güzelmiş kolayına kaçmak, ne bileyim ya herkesin düşünceleri farklı işte kimi yaşamak ister.

• Bizim ki evlenip gitti ya biz ne yapak...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Diablo 3 ile unutmaya çalışabilirsin :(
    Ama ilk günler biraz bunu dinle :(
    http://www.youtube.com/watch?v=TgGXZue2D3s

zaten 25 inde askerim kardeş bu online oyunlar falan hikaye geçti bizden çocukluğumuzda kaldı içim bulanıyorum awk yıkıldım resmen herşey bir anda değişti bundan sonra ne olacak 4 senelik çıktığım onun için yaşıyordum resmen beni hayata bağlayan oydu nefes alıp vermek acı geliyor ulan

29 yaşındayım şuana kadar bende epey aldatıldım ama aldatanları bende sevmiyordum hiç umrumda olmamıştı bile. Sadece bir kere gerçekten üzülmüştüm o da çok eskiydi.

Kardeş güzelmiş kolayına kaçmak, ne bileyim ya herkesin düşünceleri farklı işte kimi yaşamak ister.

Sevmiyorum derken ilişkimiz sürecinde de sıkılmıştım ya da sevgimi kaybettiğim kişiler beni aldatmışlardı o yüzden umursamamıştım ve ayrıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng304 -- 21 Mayıs 2012; 16:38:05 >

• Kız beni baştan reddetti ben napayım ? Tabikide başka sahillere yelken açıcam :) Aklım onda kalmıyo değil ama napcam bilemiyom.
  • boşver şu kızları ya hayatını yaşa
  • Kardes eger bunu yapabılecek bır karaktere sahıpse arkasından goz yası dokme. Eger karakterlı durust bırı olsaydı bugun bunları yapmazdı. Sevmeyen ceker gıder aldatmasımı gerekır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.