Şimdi Ara

İcimde bir sıkıntı var (teknofemle ilgili) ciddi arkadaslari konuya bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wqec

Hocam tüm videolar var sonuçta burada.Yani yayınlanıyor videolar.O youtubude yayınlayanlarında femle ilişkisi var emin olabilirsin yoksa telif hakkından hemen silinirdi

yok demek istediğim o değildi .mesela diyelim bu femin verdiğin face hesabından ; basit harmonik hareketi arıyorum. bulmak için teker teker her güne bakacak mıyım .hemen bulmanın kolay yolu yok mu ?
  • mathsphysics M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam :( Ama öyle uğraşana kadar meagershane,teknofem vids gibi kanallardan bulabilirsin.Aynı hesap sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: wqec

Bilmiyorum hocam :( Ama öyle uğraşana kadar meagershane,teknofem vids gibi kanallardan bulabilirsin.Aynı hesap sonuçta

bu kanallar you tube da mı ?
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenderane

Arkadaslar ben teknofemi youtubedan bir hafta falan izledim,sonra bir anda farkettim ki bu o hocalarin emegi dwmek ve ben ucret odemeden elde ediyorum,sebebini tam olarak kestiremiyorum isteyen din der isteyen vicdan bennartik acip da izleyemiyorum arkadaslar..hak yeme korku su mu nedir bilmiyorum..
    2013 te paylasilan bir internet yazisina gore teknofeme uye olunca birkac video zaten izleyebiliniyormus ama artik var mi yok mu bilmiyorum,eger oyleyse boraz rahatlarim tabi,uye olmayi denedim tc no bile istiyorlar,ondan da vazgectim bu yuzden,ne yapayim sizce?

Kardeş youtbe ta kendi isimleri altında paylaşıyorlar zaten sıkıntı yok ben feme gidiyorum ama siteye gir giriş yap konuyu sec yerine direk YouTbe yazıp oradan dinliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

quote:

Orijinalden alıntı: kalenderane

Arkadaslar ben teknofemi youtubedan bir hafta falan izledim,sonra bir anda farkettim ki bu o hocalarin emegi dwmek ve ben ucret odemeden elde ediyorum,sebebini tam olarak kestiremiyorum isteyen din der isteyen vicdan bennartik acip da izleyemiyorum arkadaslar..hak yeme korku su mu nedir bilmiyorum..
    2013 te paylasilan bir internet yazisina gore teknofeme uye olunca birkac video zaten izleyebiliniyormus ama artik var mi yok mu bilmiyorum,eger oyleyse boraz rahatlarim tabi,uye olmayi denedim tc no bile istiyorlar,ondan da vazgectim bu yuzden,ne yapayim sizce?

Kardeş youtbe ta kendi isimleri altında paylaşıyorlar zaten sıkıntı yok ben feme gidiyorum ama siteye gir giriş yap konuyu sec yerine direk YouTbe yazıp oradan dinliyorum

Evet ama ben hangi kanal onlarin pek emin olamamistim da artik izlerim zaten facebook sosyal medya subesinde paylasiyorlarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.