Şimdi Ara

İçimdeki AMD iticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nedendir bilmiyorum AMD islemcilere karsi uzerimde bir onyargi var .

Bu aralar bilgisayar toplamayi dusundugumden dolayi son nesil AMD islemciler de fiyat olarak gozume uygun gozuktu .
    Ama soyle bir durum var ;
    Amd oyun harici islemlerde yetersizmis havasi var genel olarak
    render olsun photoshop uygulamalari olsun .

Gercekten boyle birsey var mi ?
    Amd islemciler sadece oyun bilgisayarlarina takilan parcalar haline mi geldi artik ?

• Öyle bir şey olsaydı bu forumun çoğunluğu amd kullanmazdı. Amd ya da intel iyidir demiyorum paran varsa intel yoksa amd diyorum fazla kasmaya gerek yok performans konusunda yolda bırakmaz sizi
  • AMD 10 sene boyunca hep ayni mimari uzerinden devam ettigi icin Intel aradaki farki yeni mimarili islemcileri ile acti. Dolayisiyla arada fark yok demek yanlis olur. Ikisi arasindaki farklara asagidaki benchmarklardan gorebilirsiniz.

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/39555-intel-sandy-bridge-core-i5-2500k-core-i7-2600k-processors-review.html

AMD'nin yeni Bulldozer islemcisi ile aradaki fark kapanacak gibi gozukuyor. Fakat islemcinin piyasaya cikmasina 2-3 aylik gibi bir sure varken henuz herhangi guvenilir bir benchmarki ne yazikki bulunmuyor. Cikinca hep birlikte gorecegiz.

• Oyun için toplanacaksa amd yeter yada tercihine göre intel alabilirsin.
    intel render photoshopta öndedir zaten biraz araştırırsan görürsün zaten bu işlerle uğraşanlarda hep intel var.
    anandtech cpu bench yaz google Phenom II X4 980 ve I7 2600K yı seç farka bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 12 Haziran 2011; 11:09:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.