Şimdi Ara

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
14
Favori
169.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

2 hafta önce 4 adet starmaxx kışlık lastik aldım. Lassa alacağım diye dolaşırken starmax aldım nasıl oldu ben de anlamadım geçen hafta ful buz üzerinde test için kaymak istedim ancak pek başaramadım bunu.. Beklentilerimin çok üstünde bir lastik oldu..

kaça aldınız bende nexen kışlıklar var deli gibi kayıyo buzda suda canımı sokakda bulmadım ben starmaxxlardan alayım diyorum 4 tane. bunlar 4mevsim lastikmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: mufat

2 hafta önce 4 adet starmaxx kışlık lastik aldım. Lassa alacağım diye dolaşırken starmax aldım nasıl oldu ben de anlamadım geçen hafta ful buz üzerinde test için kaymak istedim ancak pek başaramadım bunu.. Beklentilerimin çok üstünde bir lastik oldu..

kaça aldınız bende nexen kışlıklar var deli gibi kayıyo buzda suda canımı sokakda bulmadım ben starmaxxlardan alayım diyorum 4 tane. bunlar 4mevsim lastikmidir.

ben tanesini sivastan 120den aldım 175/65/15.. balans sökme-takma saklama dahil.. 4 mevsim değil kışlık lastik

• sakin kullanım diye bir şey yok. otobanda abartısız 150 ile viraj aldığım oldu benim bu lastiklerle(starmaxx-185/55/15). ömrünü bilmem ama fiyatına göre iyi lastik.
  • ben polo classic e aldım starmaxx inanın arabayı 4 ayda döktü ... çok sert hamurlu berbat....

continental süper bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _UETS_

ben polo classic e aldım starmaxx inanın arabayı 4 ayda döktü ... çok sert hamurlu berbat....

continental süper bilginiz olsun
    [q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsi

sakin kullanım diye bir şey yok. otobanda abartısız 150 ile viraj aldığım oldu benim bu lastiklerle(starmaxx-185/55/15). ömrünü bilmem ama fiyatına göre iyi lastik.
    [q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:05:20 >
  • Arkadaşlar bende lastik arayışına girdim ve SYRON adında bir türk firmasının alman patenti ve teknolojisi ile üretim yaptığı bir lastik buldum.
    Michlen gibi yumuşak bir lastik, çok fazla yorum bulamadım ama bulduklarım çok memnun. en yaygın modeli de RACE ONE

adamlar almanya fillandıya ve amerikada premium marka olarak satış yapıyorlar, bana çok kaliteli geldi fiyatlarıda uydun
    195*65*15 130TL
    205*55*16 160 TL

herikiside ultra performansa lastiği

kullanan bilen, bilgi sahibi olan varsa paylaşsın lütfen
  • Keten tabanlı lastik kalmadı ki' Tüm lastikler artık çelik kuşaklı radyal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

Arkadaşlar bende lastik arayışına girdim ve SYRON adında bir türk firmasının alman patenti ve teknolojisi ile üretim yaptığı bir lastik buldum.
    Michlen gibi yumuşak bir lastik, çok fazla yorum bulamadım ama bulduklarım çok memnun. en yaygın modeli de RACE ONE

adamlar almanya fillandıya ve amerikada premium marka olarak satış yapıyorlar, bana çok kaliteli geldi fiyatlarıda uydun
    195*65*15 130TL
    205*55*16 160 TL

herikiside ultra performansa lastiği

kullanan bilen, bilgi sahibi olan varsa paylaşsın lütfen
    [q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:06:12 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 28 Mart 2016; 0:07:18 >
  • arkadaşlar bu starmaxx ın fiyat listesine baktım benim arabaya uyan lastikler 200 tl tanesi.195/65/15 ebadında..aynı fiyata kaliteli markalarda var benmi yanlış baltım inanamadım fiyatlara bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu lastik ucuzmu gerçekten yoksa fiyatı eşitlemişlermi lassa gibi iyi markalarla.bu arada karfurda lassa impetus tanesi, 154 tl ydi..
  • kataloktaki fiyatları ciddiye alma,bayide fiyat daha uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

kataloktaki fiyatları ciddiye alma,bayide fiyat daha uygundur

şimdi bayiyi aradım bu ebadın tanesine 130 tl fiyat aldım doğru söylüyorsun hocam netteki katalog fiyatına bakmamak lazımmış.130 tl iyidir heralde peşin fiyatına 6 taksitte yapıyorlar daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihande

arkadaşlar bu starmaxx ın fiyat listesine baktım benim arabaya uyan lastikler 200 tl tanesi.195/65/15 ebadında..aynı fiyata kaliteli markalarda var benmi yanlış baltım inanamadım fiyatlara bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu lastik ucuzmu gerçekten yoksa fiyatı eşitlemişlermi lassa gibi iyi markalarla.bu arada karfurda lassa impetus tanesi, 154 tl ydi..

4 gün önce 98 BMW için ivedik Petlas bayii Hüseyin Özdoğan'da 4 adet petlas 185/65/15 aldım tanesi kdv dahil 112,5 tl den, 1 yılda yol yardımı yanında hediye, bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

quote:

Orijinalden alıntı: alihande

arkadaşlar bu starmaxx ın fiyat listesine baktım benim arabaya uyan lastikler 200 tl tanesi.195/65/15 ebadında..aynı fiyata kaliteli markalarda var benmi yanlış baltım inanamadım fiyatlara bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu lastik ucuzmu gerçekten yoksa fiyatı eşitlemişlermi lassa gibi iyi markalarla.bu arada karfurda lassa impetus tanesi, 154 tl ydi..

4 gün önce 98 BMW için ivedik Petlas bayii Hüseyin Özdoğan'da 4 adet petlas 185/65/15 aldım tanesi kdv dahil 112,5 tl den, 1 yılda yol yardımı yanında hediye, bilginize

Teşekkür ederim paylaşım için..
  • Arabanızın lastiğini koruyun, patlamasından korkmayın.

İlgili video:

http://www.tyreprotector.com.tr/urun-bilgisi/tyre-protector-filmleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormulaX Store -- 2 Mart 2012; 15:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimence

YERLİ TURANZA

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS !

bu bridgestone turanzaya benzeyen modelin adı nedir tam olarak? starmaxx mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awallabilla

quote:

YERLİ TURANZA

içimizdeki irlandalılar ! ZORUNUZA GİTMESİN : PETLAS !

bu bridgestone turanzaya benzeyen modelin adı nedir tam olarak? starmaxx mı ?

Sanırım aşırı benzerlik sebebiyle üretimi durdurulmuş bir model...

4 mevsim bakıyorsanız petlas imperium veya starmaxx novaro modellerine bakın.

Bire bir aynı lastiktirler,içerik,malzeme,sınıf,dayanıklılık...

• quote:

4 mevsim bakıyorsanız petlas imperium veya starmaxx novaro modellerine bakın.

Bire bir aynı lastiktirler,içerik,malzeme,sınıf,dayanıklılık...

malesef ne novaronun ne de imperiumun 215 50 17 ebatında lastiği yok.. yada ben mi bulamıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.