Şimdi Ara

İçinden Teknoloji Çıkan Kutu - AVM FRITZ!Box 7390 ve Aksesuarları (www.hepsibukutuda.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O da mümkün ama karışık iş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdiAbidin

Sorunu çözdüm, malesef alman malı olduğu için türk şirketleri kurulumda yok.Bu yüzden kullancı adı ve şifre ile birlikte kullandığınız internet sağlayıcınızın "WLAN ID" 'sini girmeniz gerekiyor.Bunu öğrenene kadar almanca'yı çözdüm.Modem arayüzüm hala Almanca onu düzeltemedim dil seçeneği yok.

Merhaba Fritzbox 7590 aldım internet ayarları başardım bağlanmayı, fakat tivibu bağalantısı yapamıyorum iptv verileri giricek bölüm yok bilginiz varmı bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

https://en.avm.de/service/fritzbox/fritzbox-7490/knowledge-base/publication/show/634_Using-a-media-receiver-for-IPTV-in-the-FRITZ-Box-home-network/

Teşekkür ederim kuramadım Tivibu yu. Görsel veya youtube kurulum olsa belki ama burdan yapamadım yinede teşekkürler

• rodeo65 R kullanıcısına yanıt
    Account Information da Connection Settings altında DSL ATM Settings i Detect Automatically yapıp sonra Tivibu cihazını Lan3 ya da Lan4 portuna takmayı denediniz mi?

Ya da resimdeki gibi yapmayı deneyin  İçinden Teknoloji Çıkan Kutu - AVM FRITZ!Box 7390 ve Aksesuarları (www.hepsibukutuda.com)
  • quote:

Account Information da Connection Settings altında DSL ATM Settings i Detect Automatically yapıp sonra Tivibu cihazını Lan3 ya da Lan4 portuna takmayı denediniz mi?

Ya da resimdeki gibi yapmayı deneyin
     İçinden Teknoloji Çıkan Kutu - AVM FRITZ!Box 7390 ve Aksesuarları (www.hepsibukutuda.com)

Yükledim

İçinden Teknoloji Çıkan Kutu - AVM FRITZ!Box 7390 ve Aksesuarları (www.hepsibukutuda.com)

Bunu böyle yaptim yoksa internete girmiyor ama denediğimi hatırlıyorum ozamanda internete girmedi bağlanmadı

Bende Tivibu yok sadece biraz araştırıp buldum ama bir yolu olsa gerek.
    Not: Modem arayüzü ingilizce yapabilirsiniz
  • quote:

Ya da resimdeki gibi yapmayı deneyin
    Merhaba yardımın için öncelikle çok teşekkür ederim ben denedim yapamadım size zamet olmazsa resim çekip yollarmısınız? Çok Makbule geçer kaç gündür uğraşıyorum. 2 inci Internet service providermi seçmeliyim Tivibu için?DSL ATM Settings

Detect automatically yazıyorsunuz fakat sizde Set manually çözemedim sana zamet daha açıklayıcı yazar veya resimli anlatırmısınız..

Tamamdır anladım yinede zaman ayırıp yardım etmeye çalılmanız takdire sayan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodeo65 -- 27 Aralık 2020; 20:38:51 >

Hocam benim de bilgim yok merak ettiğim için biraz araştırdım. Bu 8/35 in olduğu ayarın bir de 8/55 lisini ilave edin demişler ama böyle bir ilaveyi yapacak yer yok.
    Tek bulabildiğim ayarı otomatiğe alınca Lan3 veya Lan4 portuna bağlı IPTV cihazı çalışır diyor.
    Telefon ayarlarında ikinci pvc ayarı var. Belki işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 27 Aralık 2020; 21:25:41 >

• quote:

Telefon ayarlarında ikinci pvc ayarı var. Belki işe yarar

Teşekkür ederim Telefon içindir ama denerim ilk etapta zaman ayırdığın için yenidene teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.