bi dedik içini dökmek isteyen gelsin diye yav bizim halimize bune her kez içi kararmış dışarı bakın biraz...
bir dedik içini dökmek isteyen gelsin diye yav bizim halimize bune her kez içi kararmış dışarı bakın biraz... güzel kızlar yaşanacak yerler seyehat edilcek turistik yerler hayat güzel
SENİ SEVİYORDUM DENİZ!
ama artık deil
Aynen.Yazının başına yazmıştım seni seviyorum idil diye ama deymezmiş.Haklısın kardeş artık seni sevmiyorummmmm
İyii, Sen idili hazır sevmekten vaz geçmişkene, şu idilin adresini baa bi versene ..
acil bir yenilik lazım yaz geldi tuzluk tuzluk oturuyoruz aynı yerlerde taximden bile sıkıldım overclock bitti bu ramlerin Allah cezasını versin kasayı kestim biçtim elimde kaldı caanım aopen bisikletimi tamir ettirmem lazım m.köyde yer yok beyazıta gitmek lazım okul kartımın manyetiği 4.sene dolduğu için bitti taşkışlaya almıyorlar ve bi 3 sene daha var gibi duruyor gece çalışmak sosyal hayat bırakmadı millet kurtlar vadisi geyikleri döndürürken uzak kaldığıma sevinmemin dışında bi artısı da yok hayata yenilik lazım sıkıldım diyorum ve içimin bir kısmını döküveriyorum
Yaw ben işimi dokeyim :
Bazen çok çabuk sinirleniyorum.... Kendime hakim olamıyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: a.q.b.
Ik ben kwaad op je maar dat zal je nooit zien, Ik zal altijd van je houden Maar dat zal je nooit voelen.
anladınmı lem yoksa ne yazdıgını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme