Şimdi Ara

içinizde dc olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Demin bilgisayar otomatik kendine reset attı.
  • dunde oldum ben char kullanılıyor dedi şimdi dc oldum şupelenmeye başaldım ama herkez olduysa sorun yok
  • evt ya aynı sekilde ben dc oldum herhalde gene res atıyolar gerçi atsınlar boşverin dupe mupe silinir
  • eyer servera re. atıoylarsa cok iyi olur son iki gunde 2 tane ixb düşürdüm silinme ihtimali görmüyorum
    ama zamanlar geri alırlarsa o zman serverda isyan cıkartırım saat gece 3 lere kadar uraştım onlar için ben
  • Serverların durumu 0 a vurcak bu ne iş yaw tam savaş olcak serverlara reset atıolar. bağlanıo oyuna girmio.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth

Demin bilgisayar otomatik kendine reset attı.

aynen bendede reset attı tamda priestin birinde 5 kya 720hp pot çekerken
  • bide bi site vardı serverlara bakabiliyoduk play boylu bişeydi onu verebilirmi biri .şimdi forumu aramayalım komple
  • Ana sitede gösterio ama ne kadar doru bilinmez

quote:

tamda priestin birinde 5 kya 720hp pot çekerken

Bende delostaydım kutuları açamadım bi karusluya dalıodum leg cutting failed multiple shock çaktım bi anda reset yedim.
  • dc oldum reset yemediğim için gerçekten şansılıyım
    zatti bilgisayar 15dk da acılıo
  • ben DC olmadım ama reset yedim reset yememin sebebi ve yiyenlerin sebebi elektrikler gidio gelio saniyeyle sabahta oldu aynısı şimdi sadece 3. serverlar açık
  • ama şunuda söliim arada kaynayan serverlarda war şu an girilebilen 8 server war
  • quote:

ben DC olmadım ama reset yedim reset yememin sebebi ve yiyenlerin sebebi elektrikler gidio gelio saniyeyle sabahta oldu aynısı şimdi sadece 3. serverlar açık

Kardeş voltajdan bahsediosun ama bu oyun Türkiye çapında oynanıo her yerin voltajı aynı anda mı düştü yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth -- 6 Şubat 2006 12:20:07 >
  • sence oyunmu reset atıo bizim makinalara dio DC yeyip charları asılı kalmasın bunların makinaya reset atalım demio herhalde ben İstanbuldan bahsediyorum tüm türkiyeden değil lütfen yane
  • bu arada şimdi serverlar offline oldu bakın 4 5 server war

Ares1 Offline
    Ares2 Offline
    Ares3 Offline
    Diez1 Online
    Diez2 Offline
    Diez3 Offline
    Xigenon1 Online
    Xigenon2 Online
    Xigenon3 Online
    Beramus1 Offline
    Beramus2 Offline
    Beramus3 Online
    Cypher1 Offline
    Cypher2 Offline
    Cypher3 Offline
    Olympia1 Online
    Olympia2 Online
    Olympia3 Online
  • quote:

Orjinalden alıntı: herscher

sence oyunmu reset atıo bizim makinalara dio DC yeyip charları asılı kalmasın bunların makinaya reset atalım demio herhalde ben İstanbuldan bahsediyorum tüm türkiyeden değil lütfen yane

Ben crash ten bahsediom tabiki ana makine reset atamaz.
  • ya su KO da bnm kadar dc olan var mıdır apos spotlarında adım dc'e cıktı :D artık millet alıştı ben cıkınca yerime adam almıyolar dc oldum diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.