< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 4 Ekim 2022; 23:5:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İçiyorum (Ssli)
-
-
-
kafa yapsin diye bira icilmez zaten
-
Iyi konuyu kaldirmiyorlar😆 tutun konusu olsa ucmustu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun. Bu migrosta satılan mıydı hocam?
Aynen.
Bunu da kaldırmasınlar artık
Teşekkürler:)
Evet hocam migrostan aliyorum 75 yada 78 lira olmasi lazim,
3 tuborg parasi bile degil, uzun zamandir bunu iciyorum, 1 şişesi beni kesiyor.
Ekonomik oldugunu dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam tek içmelik hoş tadı olan bir şarap hocam, önceden bir defa almıştım ama bunun da fiyatı 2 katı zamlanmış. Yine iki bira yerine bu tercih edilebilir.
Guinness benimde son zamanlarda ketif aldığım bir içki. Leyla yı da son zamanda denedim.
-
Dunyada Turklerden baska ickiye bu kadar anlam yukleyip, kirk yilda bir icince hemen fotograf paylasan gorgusuzluk yapan millet yok, cok milletten insanla ictim.
-
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Kendi yapmadığı şeyleri birileri yapınca hemen olayı "görgüsüzlük" diye nitelemek, tam da görgüsüz birine yakışan bir harekettir. Burda anonim kimlikle sallamak kolay, instada yediğini, içtiğini, s.çtığını paylaşanların hikayelerine de böyle yorum yapıyor musun acaba? Sanmıyorum. Birçok milletle içmişsin de başka bir halt öğrenememişsin. Yazık sana!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 10 Ekim 2022; 18:13:23 >
Adam pahalı restoranda rakı sofrası resmi koysa tamam da bir bira bir de cips koymuş neyin havasını atcak hocam. Sen de dolup dolup garibana patlamışın
-
harama afiyet olsun denmez.
içki haram içmemen lazım
Afiyet şifa olsun. Rabbim daha çok versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X