Şimdi Ara

iCleaner Pro Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu losyonu nasıl bulabilirim ipodlardaki çizği gidermek içinmiş

• evet bende duydum böyle birşey,

- iCleaner Pro Kit piyasadaki en gelişmiş cilayı içeren bir yüzey temizleyici kitidir. iPod'unuzun metal arka bölümündeki çizikleri, lazerle yazılmış yazıya zarar vermeden çıkarır. Beyaz plastik kısımda ise derin çizikleri bile yokeder.
    - Ürün Ek Bilgisi
    - Bütün iPod'larla kullanılabilir

bu açıklamayı buldum
  • çiziği nasıl çıkaracak ki?
  • güncel arkdaşalar yardımlarınızı bekliyorum birde bu var bunu getirebilecek bir arkadaşımız var mıhttp://www.mymemory.co.uk/iPod-Accessories/Generic/Applesauce-Polish-%26-Scratch-Removal-Kit-for-iPod
  • Onu bilmemde ben araçlarda kullanılan pasta cilanın iş göreceğini düşünüyorum.
  • pasta cilayı denedim ama pek iş görmedi gerçi benim kullandığım pek iyi bir pasta cila değildi şimdide diş macununu deniyeceğim bir yerde gördüm
  • diş macunu mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir yerde gördüm diş macunu tanında cam sil birşey daha vardı ama onun ne olduğunu anlayamadım
  • Benim ipodumun arkasını hiçbir şey kurtaramaz artık. Zor gelmezse resim koyarım ilerde.
  • walla ben süngerledim kurtuldum ön camda da film war artık cihaz 3 mt den düşmedikce bi sorunum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

pasta cilayı denedim ama pek iş görmedi gerçi benim kullandığım pek iyi bir pasta cila değildi şimdide diş macununu deniyeceğim bir yerde gördüm

BEn bir ara araba için alınca denicem.

Turtle Wax 4 ever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

pasta cilayı denedim ama pek iş görmedi gerçi benim kullandığım pek iyi bir pasta cila değildi şimdide diş macununu deniyeceğim bir yerde gördüm

BEn bir ara araba için alınca denicem.

Turtle Wax 4 ever.

Sen daha nesini cilalıyorsun ipodunun, zaten 0 ayarında değil miydi?

• Maksat denemek.
  • benim ipodun arkası silikon kap yüzünden çizildi olaya bak ya korusun diye kap alıyoruz o daha beter yapıyo birde tuhaf tuhaf lekeler çıktı acaba nasıl yok edebiliriz lekeleri
  • hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.