H şıkkı. Hepsi bi döngü içerisinde fakat H şıkkı net cevap.
FB !!!
g bence
Soru yanlış. Aslında doğruda olabilir, soru yanlışsa doğru olduğunu söylemek için yanlışı bulmalıyız. Yanlış değilse ise doğruyu doğrunun yanlış olduğunu söylemek içinde yanlışın doğru olduğunu söylemek gerekir tabii.
G G şıkkı h yanlıştır demiş. H yukarıdakilerin hepsi yanlış dediğine göre doğru cevap G ise bu şık yanlış olacağı için tersini alabiliriz. Bu da Yukardakilerin hepsi doğrudur demek. Yukaridakilerin sadece birisi doğru olduğuna göre; Bu G'yi doğru şık H'yi ise yanlış yapar. Diğer şıkların yanlış olduğu daha belli zaten.
a
G
Hiçbiri doğru olmuyo ya yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Ya Siz Salaksınız Ya Ben Hangisi ? Benim Cevabım E
g)h şıkkı yanlıştır.
Ayştayn mode on: Çünkü içlerinden birisi doğru olmak zorunda
Ayştayn mode off
g
Doğru cevap kesinlikle d yarın öç basına geçince aciklarim
Doğru cevap g şıkkı.
Eğer h şıkkı doğru olsaydı 2 tane doğru cevabın olması gerekirdi.
Doğru Cevap G veya H şıkkıdır. Tek bir cevabın doğru olması mümkün değildir.
Soru:Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a)Aşağıdakilerden hepsi doğrudur. b)Tüm şıklar yanlıştır. c)h şıkkı doğrudur. d)b şıkkı doğrudur e)Aşağıdakilerin hepsi doğrudur. f)Yukarıdakilerin hepsi doğrudur. g)h şıkkı yanlıştır. h)Yukarıdakilerin hepsi yanlıştır.
a şıkkı doğru olsaydı bütün şıklar doğru olurdu b şıkkı doğru olsaydı b de yanlış olurdu c şıkkı doğru olsaydı hepsi yanlış olurdu d şıkkı doğru olsaydı b şıkkı da doğru olurdu e şıkkı doğru olsaydı f g h doğru olurdu f şıkkı doğru olsaydı a b c d e doğru olurdu h şıkkı doğru olursa diğer bütün şıklar yanlış olacaktır. G şıkkı doğru olursa h şıkkı yanlış olacak ve diğerleri hakkında kesin bir yorum yoktur.
Eğer Kesinlikle doğrudur olsaydı soru H şıkkı doğru olurdu. Hangisi doğrudur diye sorulduğuna göre g ve h şıkları doğrudur.
quote:
Orijinalden alıntı: kürsad
Doğru Cevap G veya H şıkkıdır. Tek bir cevabın doğru olması mümkün değildir.
Soru:Aşağıdakilerden hangisi doğrudur?
a)Aşağıdakilerden hepsi doğrudur. b)Tüm şıklar yanlıştır. c)h şıkkı doğrudur. d)b şıkkı doğrudur e)Aşağıdakilerin hepsi doğrudur. f)Yukarıdakilerin hepsi doğrudur. g)h şıkkı yanlıştır. h)Yukarıdakilerin hepsi yanlıştır.
a şıkkı doğru olsaydı bütün şıklar doğru olurdu b şıkkı doğru olsaydı b de yanlış olurdu c şıkkı doğru olsaydı hepsi yanlış olurdu d şıkkı doğru olsaydı b şıkkı da doğru olurdu e şıkkı doğru olsaydı f g h doğru olurdu f şıkkı doğru olsaydı a b c d e doğru olurdu h şıkkı doğru olursa diğer bütün şıklar yanlış olacaktır. G şıkkı doğru olursa h şıkkı yanlış olacak ve diğerleri hakkında kesin bir yorum yoktur.
Eğer Kesinlikle doğrudur olsaydı soru H şıkkı doğru olurdu. Hangisi doğrudur diye sorulduğuna göre g ve h şıkları doğrudur.
h)Yukarıdakilerin hepsi yanlıştır. c)h şıkkı doğrudur. g)h şıkkı yanlıştır.
Biraz daha dikkatli incelersen ''g'' şıkkının doğru olduğunu fark edeceksin.Tek dikkat etmen gereken içlerinden sadece birisi doğru.
Cevap B. B) tüm şıklar yanlıştır d)b şıkkı doğrudur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme