Bildirim
Icloud a herhangi bir dosya atabilir miyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hayir atamazsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
PC den atayım telefondan bakayım telefondan atayım pc den bakayım dersen dropbox, google drive gibi servisler kullanmalısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dropbox öneririm. Gerçekten iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
Bilebildiğim kadarıyla biraz dolambaçlı yoldan atılabiliyor. Ör: ben dosya yöneticisi olarak Phone drive uygulamasını kullanıyorum. Bunun içinde txt dosyaları pfd dosyaları hatta zipli dosyalar vs de var. Aşağıda ss de göreceğin gibi iCloud drive'ı açıp yedekleme yapacağın uygulamayı seçersen içindeki dosyalarınla birlikte yedekliyor. Tabi bu yedekten mesela pc aracılığıyla direk dosya çekemiyoruz. Telefonu sıfırlayıp yedekten yükle dediğimizde geliyor.
Ekitaplar içinde iBooks yedeğini açabilirsin mesela veya MP3 veya filmler için başka bir uygulamayı vs.
mesela guitae pro diye bi app var buna pc den dosyalar atıyorsun her dosya bir gitar parçasının notalarını içeriyor. pc de 50.000 tane guitar pro parça dosyaları var. istiyorumki bu kadar dosyayı tabletteki guitar pro programına atıp tabletin alanını boşa doldurmayımda internete yükleyim. istediğim zaman ulaşayım.
dropbox güzelmiş. yandex diskte vardı zaten tamamdır. peki ben bu guitar pro uygulamasının gitar nota dosyalarını yani her bir dosya bir müziğin parçalarının notalarını gösteriyor bilmiyorsan eğer. ben pc deki 50.000 tane parça dosyasını dropboxa yükledim. şimdi istediğim dosyayı tablete nasıl çekicem? çektiğim dosya nereye gidiyor? bu dosyaları tabletteki guitar pro programında okutabilecek miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 19 Ocak 2015; 1:06:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tablette Dropbox uygulamasına girip solda dosyanıza tıklayın. Sağda Dropbox'ın dosyanızı görüntülemeye çalıştığı alanın üstündeki Gönder butonuna tıklayıp Open in Guitar Pro'yu seçin.
Ek: GP Dropbox uyumlu olsaydı, direkt uygulama içinden dosyalarınıza erişebilirdiniz. Ama sanırım korsanı engellemek ve kendi mysongbook'larını kalkındırmak için direkt Dropbox desteği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 19 Ocak 2015; 3:35:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
Tablette Dropbox uygulamasına girip solda dosyanıza tıklayın. Sağda Dropbox'ın dosyanızı görüntülemeye çalıştığı alanın üstündeki Gönder butonuna tıklayıp Open in Guitar Pro'yu seçin.
Ek: GP Dropbox uyumlu olsaydı, direkt uygulama içinden dosyalarınıza erişebilirdiniz. Ama sanırım korsanı engellemek ve kendi mysongbook'larını kalkındırmak için direkt Dropbox desteği yok.
gp de aç yok sadece sosyalağlar var. sadece paylaşabiliyoruz o zaman hocam. sormak istediğim şey peki bu dropbox ne işe yarıyor foto stoğundan başka anlamadım. yandex diskte falan gp de aç seçeneği geliyor ama dropbox çok hızlı ve kolaydı keşke onu kullanabilseydim. yada ben mi göremedim bilmiyorum.
edit: tamam hallettim open in kısmına basınca gp de aç şeyi geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 19 Ocak 2015; 12:40:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X