Ben 5.1 yukleyince türkce oldu sende hala İngilizce mı ?
AppStore degil Apple Store diyor arkadas yani Apple magazasi
Aynen :)
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Apple Store yakındır
Store açılırsa iPhone'lar hangi fiyat seviyesinde satılır ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dathka Graush
quote:
Apple Store yakındır
bence operatorleri uzmezler, yani ucuzlama beklemiyorum.
Eylül'e kadar açılsa bir tane de rahat rahat alsak
Guzel bir gelişme.
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
quote:
quote:
Apple Store yakındır
Zaten avrupadaki gibi euro olarak satıp kdv eklenirse 1750tl civarı yapıyor. Türkiye'de 1.999'dan satılıyor yani uçurum beklememek lazım.
quote:
quote:
quote:
Apple Store yakındır
diğer ülkelerde operatörler yok mu sanki? kaldı ki at&t, orange, vodafone vs. bizim turkcellden vodafonedan daha mı pasif kaldılar duruma? yine kontratlı olarak uygun paketler sunarlar ama insanlara ucuz fiyattan(yine de vergiler yüzünden diğer ülkelerdeki kadar ucuz değil) satın alma opsiyonu da tanınır. gidip de bir iphonea ilk çıktığında 2300 tl vermek durumunda kalmaz kimse de. ve fiyattan çok daha da önemlisi, adam gibi "garanti" hizmeti görebileceğiz, ben bu hususu maddiyattan da ötede tutuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: engin9103
quote:
quote:
quote:
Apple Store yakındır
diğer ülkelerde operatörler yok mu sanki? kaldı ki at&t, orange, vodafone vs. bizim turkcellden vodafonedan daha mı pasif kaldılar duruma? yine kontratlı olarak uygun paketler sunarlar ama insanlara ucuz fiyattan(yine de vergiler yüzünden diğer ülkelerdeki kadar ucuz değil) satın alma opsiyonu da tanınır. gidip de bir iphonea ilk çıktığında 2300 tl vermek durumunda kalmaz kimse de. ve fiyattan çok daha da önemlisi, adam gibi "garanti" hizmeti görebileceğiz, ben bu hususu maddiyattan da ötede tutuyorum
En önemli olay bu zaten, ilk partide yer alabilmek, yanılmıyorsam alanında dünyanın en iyi müşteri memnuniyeti sağlayan firma ile direk görüşebilmek ve 2500tl civarında değilde vergiler ile 1800tl'ye alabilmek. iPhone5 çıktığında ya da ipad çıktığında uygun fiyattan stok sıkıntısı yaşamadan gidip rahatça alabilsek, o zaman satışların %100 oranında artacağına inanıyorum ve apple bile anlayacaktır Türkiye'nin güzel bir pazar olduğunu.
Bende diyorum egerki Apple Store turkiyeye gelirse 16gb en yeni iPhone fiyatı 1500tl'yi geçmez.
Bilkom nasıl iPad'leri çok fark olmadan satıyorsa Apple Store dahada uygunsuz satar iPhone'ları...
Bu arada yaşasın 16 :)
malesef biz 3ncü dünya ülkesiyiz..
Onlar bulgaristana ve yunanistana açıyorlar ap store
Afrikadada var galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ozel_uretim
malesef biz 3ncü dünya ülkesiyiz..
Onlar bulgaristana ve yunanistana açıyorlar ap store
Afrikadada var galiba
Bulgaristan'da, Yunanistan'da nerelerde var.
Kaç kere gezdim hiç biryerde görmedim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme