Şimdi Ara

İcloud cift hesap sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende 6s plus var ve soyle bir sorunum var , telefonumu bi ara kardesime vermistim oda kendi icloud app store id lerini girmisti daha sonra ben aldim geri ve kendi bilgilerimle giris yaptim fakat app storede bazi uygulamalari guncellerken kardesimin icloud hesap şifresini istiyor bazilarinda benim parmak izimi istiyor bazilarinda hicbisey istemiyor ama kardesimin hesap adini hicbir ayarda goremiyorum silmek icin , cift hesap var gibi görünüyor ama hicbiyerde bulamadigim icin kaldiramiyorum bunun bi çözümü var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkandemir60 -- 25 Mayıs 2019; 5:19:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Başka hesap bilgileriyle kurulan uygulamalar güncelleme için o hesabın bilgilerini ister. Çözüm olarak o uygulamaları kaldırıp, kendi hesabınızdan cihaza indirin.
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim üstad deneyeceğim 👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en basit demeyecegim. bunun tek yolu yukaridaki arkadasin soyledigi yontem. bunun sebebi de App store diyor ki sana "kullanirsin ama onceki kisinin uygulama verilerini unut"

uygulamayi indirdigin hesap neyse onun sifresini ister. hicbir yerde giris yapilmis kalmasi gerekmez de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Pubg mobil hesap sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.