Şimdi Ara

iCloud Hesabı Hakkında ? @me uzantılı Adress Silmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
9.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefona ios5 Kurduktan Sonra Arkdasım Bu ne dıyerek ; Sızınde bılecegınız uzere Ayarlar - Genel - Mail - Hesap Ekleden - İcloud Kafasına Gore 3 aded hesap acmıs. Ve suan O adresler yuzunden kendı adıma Uyelık başlatamıyorum. Bu acılan Hesapları Sılme / Kapatma Şansım var mı ?
    Çunkı Bu iPhone ıle icloud hesap hakkı dolmustur diye mesaj Geliyor..

Bilgisi Olup Beni Bilgilendiren Arkdaşlarıma Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Yok mu cevap veren aynı sorun bende de var?
  • benimkinde 1 adet iCloud hesabı var. Ayrıca tanımlı 3 tane de kendi mail hesabım var. Mail göndermek istediğimde ilk olarak @me.com hesabı çıkıyor. Ama "kimden" kısmından kendi mail hesabımı seçebiliyorum. Bir de şu var: iCloud hesabımı silip en son eklemeyi düşünmüştüm. devamlı seçme derdi olmasın diye. Ama silmeye kalktığımda uyarı vermişti. Eğer hesabı silerseniz telefondan bu hesap üzerinden depolanan tüm veriler silinir diye. Tabiki ben de vazgeçtim. Adres tanımlama konusunda sınır yok diye biliyordum ben. Şu anda bende toplamda 4 hesap var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

benimkinde 1 adet iCloud hesabı var. Ayrıca tanımlı 3 tane de kendi mail hesabım var. Mail göndermek istediğimde ilk olarak @me.com hesabı çıkıyor. Ama "kimden" kısmından kendi mail hesabımı seçebiliyorum. Bir de şu var: iCloud hesabımı silip en son eklemeyi düşünmüştüm. devamlı seçme derdi olmasın diye. Ama silmeye kalktığımda uyarı vermişti. Eğer hesabı silerseniz telefondan bu hesap üzerinden depolanan tüm veriler silinir diye. Tabiki ben de vazgeçtim. Adres tanımlama konusunda sınır yok diye biliyordum ben. Şu anda bende toplamda 4 hesap var.

Merhaba, mail göndereceğiniz zaman tek tek hangi hesaptan göndermeniz gerektiği seçmenize gerek yok... Ayarlar/ mail,kisiler sekmesine girin oradan aşağıya doğru inin ve saptanmış hesap sekmesinden hangi mail adresinizi öncelikli olarak secmek istiyorsanız onu seçin....

• quote:

Orijinalden alıntı: napster20

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

benimkinde 1 adet iCloud hesabı var. Ayrıca tanımlı 3 tane de kendi mail hesabım var. Mail göndermek istediğimde ilk olarak @me.com hesabı çıkıyor. Ama "kimden" kısmından kendi mail hesabımı seçebiliyorum. Bir de şu var: iCloud hesabımı silip en son eklemeyi düşünmüştüm. devamlı seçme derdi olmasın diye. Ama silmeye kalktığımda uyarı vermişti. Eğer hesabı silerseniz telefondan bu hesap üzerinden depolanan tüm veriler silinir diye. Tabiki ben de vazgeçtim. Adres tanımlama konusunda sınır yok diye biliyordum ben. Şu anda bende toplamda 4 hesap var.

Merhaba, mail göndereceğiniz zaman tek tek hangi hesaptan göndermeniz gerektiği seçmenize gerek yok... Ayarlar/ mail,kisiler sekmesine girin oradan aşağıya doğru inin ve saptanmış hesap sekmesinden hangi mail adresinizi öncelikli olarak secmek istiyorsanız onu seçin....

teşekkür ederim. yaptım şimdi :)

• Sorulan soru bu degildi. Me.com uzantili mail adresini silmek yada değiştirmek nasıl oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Sorulan soru bu degildi. Me.com uzantili mail adresini silmek yada değiştirmek nasıl oluyor?

Katılıyorum .. Ben bu sorudan muzdarip Degilim.. 4 tane adres acmış olan arkadasım
    5 dene bakalım ne uyarısı vericek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Me uzantili maili cikarmak icin icloud ayarlarindan mail i eslemeyi kapatin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlamssizz

quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Sorulan soru bu degildi. Me.com uzantili mail adresini silmek yada değiştirmek nasıl oluyor?

Katılıyorum .. Ben bu sorudan muzdarip Degilim.. 4 tane adres acmış olan arkadasım
    5 dene bakalım ne uyarısı vericek..

arkadaşlar aynı sorun bendede var ve hatta 5. adresten sonra şu mesajı aldım'bu iphone da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi' bu hesabı resetlemenin bir yolu yokmudur acaba??
  • iCloud U kullanıyorum ama benim ..@me hesabım yok. @me hesabı falanda almadım. İCloud a girdiğimde mail olarak i̇tunes mail hesabım gözüküyor. Bir yerde eksiğim varmı ?
  • Telefonundan Ayarlar * Maıl kısıler * Hesap EKle * Icloud* Ucretsız Apple kımlıgı al bolumunden ..@me.com uzantılı adres alabılırsın. fakat aldıgın adres daha once alındıysa otomatık olarak kendısı hesabını degıserek verıyor. Ornegın: 0000@ME.COM u almak ıstedın ve alındıysa daha once bu adres sana 0000fsas@me.com olarak gelıyor. Bu sebepten dolayı bılmeden 5 tane aldım ve suan onları sılemıyorum. hatta aldıgım adreslerı unuttum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.