Şimdi Ara

iCloud hesap ayarları (ACİL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

icloud hesabım aktif.herşey yolunda.icloud u ilk açarken @me uzantılı bir adres istiyor.

arkadaşım kendi adresini yazmış.hesap benim hesabım fakat mail iCloud IMAP adresi arkadaşımın.

ve şimdi arkadaşım kendi itunes hesabı üzerinden icloud a bağlandığı zaman hata veriyor.

Benim iCloud IMAP taki arkadaşımın adına açılmış olan orjinal @me.com uzantılı adresi silmem gerekiyor.

Lütfen bu konuda birisi acil yardımcı olabilir mi?

Kafayı yemek üzereyim...

Bahsetmek istediğim şeyi bir de şu şekilde anlatayım.

Ana ekran=Ayarlar=iCloud=Hesap=ileri Düzey ' e girin.

iCloud Hesap Bilgilerin kısmında benim adım soyadım yazıyor fakat altta Adres kısmında arkadaşımın @me.com uzantılı maili adresi var.

Bu mail adresini nasıl silebilirim ???

Lütfen yardım....

• Önce hesabı sil. Sonra hesap ekle, iTunes ile kullandığın mail adresini ve şifreni gir. Bu kadar. Şu anda ikiniz ortak Apple id kullanıyorsunuz.
  • hesabı sil derken ?

hocam ortak apple id kullanmıyoruz.fakat onun @me.com uzantılı e posta adresi bende kayıtı.

telefondan ekran görüntüsü alabilsem göstercem nasıl ekran görüntüsü alabilirim ?

icloud hesabını mı sileyim yoksa apple id hesabını mı ?
  • Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı, eğer çözüm yolu bulursan pm bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Aynı sorun bende de var ne yaptıysam olmadı, eğer çözüm yolu bulursan pm bekliyorum.

araştırdım ve sonuç olarak bir şey yapamayacağımı farkettim kafayı yedim sanırım.

ama şöyle bir alternatif ürettim.arkadışım iCloud hesabına da benim @me.com uzantılı mailimi tanımladım.

yani benim @me.com adresim onda , onun @me.com adresi de bende kayıtlı olmuş oldu.

çünkü icloud ilk kayıt yaptığınız @me.com mail adresini bir daha değiştiremezsiniz diyor.

böyle bir çözüm buldum kendime malesef.

• Aslında benimki basit bir sorun kendi adıma 2 mail aldım me'den birini kullanıyorum ama keske digeri olsaydı ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: izonurg

hesabı sil derken ?

hocam ortak apple id kullanmıyoruz.fakat onun @me.com uzantılı e posta adresi bende kayıtı.

telefondan ekran görüntüsü alabilsem göstercem nasıl ekran görüntüsü alabilirim ?

Ekran goruntusu almak icin home ekranina ve guc dugmesine ayni anda basin. iCloud hesabinizi telefondan silin. Ondan sonra yenisini ekleyin. Yenisini eklerken iTunes ile kullandiginiz hesabi ekleyin.

Oncelikle sorularimi cevaplayin lutfen.

1. daha once mobile.me hesabi aldinizmi?
    eger aldi iseniz hesabiniz icloud a aktarmaniz gerekli. Yok almadi iseniz ve kendi Apple id nizi arkadasinizin me.com hesabi ile birlestirdiyseniz artik yapilacak birsey yok. Maalesef. Ya Apple id nizden vazgececeksiniz, yada arkadasiniz me.com mail adresini size verecek. Baska alternatifiniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: izonurg

hesabı sil derken ?

Ekran goruntusu almak icin home ekranina ve guc dugmesine ayni anda basin. iCloud hesabinizi telefondan silin. Ondan sonra yenisini ekleyin. Yenisini eklerken iTunes ile kullandiginiz hesabi ekleyin.

Oncelikle sorularimi cevaplayin lutfen.

1. daha once mobile.me hesabi aldinizmi?
    eger aldi iseniz hesabiniz icloud a aktarmaniz gerekli. Yok almadi iseniz ve kendi Apple id nizi arkadasinizin me.com hesabi ile birlestirdiyseniz artik yapilacak birsey yok. Maalesef. Ya Apple id nizden vazgececeksiniz, yada arkadasiniz me.com mail adresini size verecek. Baska alternatifiniz yok.

evet arkadaşım benim apple id ile bir mobile.me hesabı almış.

o yüzden yapabilecek birşey yok malesef

ben apple id vazgeçsem bile şöyle bir durum var

onun adına benim mobile.me adresim var o yüzden o kendi apple id si ile kendi adına mobile.me açamıyorum ( örneğin adsoyad@me.com )

ben yeni apple id açsam da arkadaşım mağdur olacağı için o benim ben de onun mobile.me adresini kullanacağız

zaten zatı muhterem nişanlım oluyor

• Arkadaşa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Arkadaşa bak

ya sorma çıldırttı beni zaten

kendi apple id 'si yok sanki
  • Mutlu ve huzurlu bir birliktelik dilerim. Hem gercek hemde sanal ortamda... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Mutlu ve huzurlu bir birliktelik dilerim. Hem gercek hemde sanal ortamda... :)

+1 teşekkür ederim broodofqueen kardeşim
  • izonurg kullanıcısına yanıt
    Konu kapanmaış ama söylemeden edemedim

Yenge seni Hack lemiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.