hocam icloud içinde kişilerin içi tamamen boş gözüküyor.. normalde telefondaki kişilerin hepsinin orada da gözükmesi lazım..
icloud seçeneğinden contacts sekmesini kapatın,silinsin mi diye soracak.Bütün kişileri silin olarak seçin.Daha sonra tekrar açın.Eğer icloud üzerinde yüklüyse yüklenmesi lazım.
hocam dediğin gibi yaptım numaralar gitti.. tekrarda gelmedi icloud üzerinde yüklü gözüküyor numaralar ama telefonda şu anda aktarılmıyor..
Settings>Mail, Contact, Calendars kısmında default account icloud olarak seçilimi yoksa gmail mi ?
icloud seçili hocam açtığım hesap yazılı orda..
quote:
Orijinalden alıntı: gecemavisi06
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mogosan
quote:
hocam icloud içinde kişilerin içi tamamen boş gözüküyor.. normalde telefondaki kişilerin hepsinin orada da gözükmesi lazım..
icloud seçeneğinden contacts sekmesini kapatın,silinsin mi diye soracak.Bütün kişileri silin olarak seçin.Daha sonra tekrar açın.Eğer icloud üzerinde yüklüyse yüklenmesi lazım.
hocam dediğin gibi yaptım numaralar gitti.. tekrarda gelmedi icloud üzerinde yüklü gözüküyor numaralar ama telefonda şu anda aktarılmıyor..
Settings>Mail, Contact, Calendars kısmında default account icloud olarak seçilimi yoksa gmail mi ?
icloud seçili hocam açtığım hesap yazılı orda..
Şuraki icloud,account kısmında olan değil.
hocam bende imza iphonumdan gönderildi var onun altında sizin resimdeki gibi bi şey yok..kişiler onun altında sıralama görüntüleme vs.var
numaraları ben iphone 5 ten aktardım ondan önce de vcard dosyası olarak nokia dan aktarmıştım.. acaba bu yüzden mi olmuyor.. 2 gündür bunla uğraşıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme